Ankara'nın Çankaya ilçesinde trafik kazası sonrası araçta yangın çıktı!

Başkent Ankara'da trafik kazalarına ilişkin haberler basına yansımaya devam ediyor. Ankara'da meydana gelen kazalara bir yenisi daha eklendi. Çankaya ilçesindeki trafik kazasının ardından araçta yangın çıktı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde trafik kazası sonrası araçta yangın çıktı!

Ülkemizde trafik kazalarının önüne geçmek için trafik kurallarına uyulması büyük bir önem taşıyor. Trafik kazalarına ilişkin pek çok haber basına yansımaya devam ediyor. Başkent Ankara'da da sıklıkla trafik kazası yaşanırken yaşanan kazalara ilişkin son dakika bilgileri merak ediliyor.

Son olarak Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir trafik kazası meydana geldiği öğrenildi. Meydana gelen kazanın ardından araçta da yangın çıktığı öğrenildi.

TRAFİK KAZASI SONRASI ARAÇTA YANGIN ÇIKTI

Ankara'nın Çankaya ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada araçlardan birinde yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, Çankaya ilçesi Kırkkonaklar Mahallesi Doğukent Caddesi'nde iki otomobil çarpıştı. Kazaya karışan araçlardan birinde ise yangın çıktığı öğrenildi.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde trafik kazası sonrası araçta yangın çıktı!

YANGINA EKİPLER MÜDAHALE ETTİ

Yangına ilk olarak çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Yangın, çevredeki vatandaşlar tarafından yangın tüpleriyle söndürülürken iki araç sürücüsü de yaralandı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde trafik kazası sonrası araçta yangın çıktı! - Resim : 2

YARARILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

İki aracın çarpışması sonucu yaralanan araç sürücüleri için çevredeki vatandaşlar ambulans çağırdı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde trafik kazası sonrası araçta yangın çıktı! - Resim : 3

Yaralanan her iki aracın sürücüleri, sağlık ekiplerinin olay yerine intikal etmesi ile birlikte ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle Doğukent Caddesi'nde trafik bir süre kontrollü verildi. Trafiğin açıldığını bildiren ekipler, araç sürücülerinin de tedavilerinin devam ettiğini aktardı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER