Ankara'nın Çankaya Belediyesi'nden pazar yerlerine yeni yatırım! Yeni pazar yerleri ve çatı kapaması yapılıyor

Ankara'nın ilçe belediyesi aralarında yer alan Çankaya Belediyesi, ilçeye yatırımlar sağlamaya devam ediyor. Çankaya ilçesine yeni pazar yerleri yapılırken mevcut pazar yerlerinin de çatı kapaması yapılıyor.

Ankara'nın Çankaya Belediyesi'nden pazar yerlerine yeni yatırım! Yeni pazar yerleri ve çatı kapaması yapılıyor

Ankara'nın Çankaya Belediyesi'nden pazar yerlerine yeni yatırım! Yeni pazar yerleri ve çatı kapaması yapılıyor - Ankara'nın Çankaya ilçe belediyesi yeni yatırımlara imza atmaya devam ediyor. İlçeye pek çok yeni proje kazandıran Çankaya Belediyesi, 4 yeni pazar yeni yaptı, mevcutların da üzerini kapatarak yenilediklerini bildirdi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, biri kapalı 4 yeni pazar açarken, mevcut pazarların üzerini de kapatarak tamamen yeniledi. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, “Sözlerimizi bir bir tutmaya devam ediyoruz. Balgat Pazar’ının üstünün kapatılması ve çevre düzenlemesi inşaatımız hızla sürüyor” bilgisine yer verdi.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA TAKİP ET

ÇANKAYA'DA YENİ YATIRIMLARA İMZA ATILIYOR

Taze meyve ve sebze deyince akla ilk gelen yerlerden olan pazar alanları, modern ve günümüz standartlarına uygun biçimde Çankaya halkına hizmet vermeye devam ediyor.

esat-pazaryeri-ve-ozgurluk-meydani-acilis-edip-akbayram-konseri-16.jpg

Hava koşullarından dolayı hem esnaf hem de vatandaşlar açısından tercih nedeni olan kapalı pazar yerleri, açık hava pazarlarına kıyasla daha rahat bir alışveriş deneyimi de sunuyor.Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, göreve başladığından bu yana biri Yaşamkent’te kapalı pazar yeri olmak üzere, Mustafa Kemal Mahallesi, Cevizlidere’de ve Karapınar’da da 4 yeni pazar yeri açtığını belirtti. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen ayrıca üzerleri açık olan Keklikpınarı, Aşıkpaşa, Mürsel Uluç ve Huzur Pazar yerinin üzerini kapattıklarını söyledi.

2022-06-15-pazaryeri-mursel-uluc-pazaryeri-1.jpg

Kapalı olan ve kullanım ömrü dolan Esat ve 100. Yıl pazar yerlerini ise yine kapalı pazar olarak baştan sona yenilediklerini duyuran Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, yeni çalışmalara da imza atacaklarını açıkladı.

BALGAT PAZARI’NIN ÜZERİ KAPATILACAK

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen, pazar yerleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Sözlerimizi bir bir tutmaya devam ediyoruz. Balgat Pazar’ının üstünün kapatılması ve çevre düzenlemesi inşaatımız hızla sürüyor. Balgat Pazarımızı çevre düzenlemesiyle birlikte, modern ve konforlu bir pazaryeri haline getiriyoruz.” ifadelerine yer verdi.

2023-08-04-balgat-pazar-yeri-insaat-drone-7.jpg

Balgat Pazarı’nın üzerinin kapatılmasıyla birlikte Çankaya Belediyesi’nin kapalı pazar yerlerine bir yenisi daha eklenmiş olacak. Öte yandan Çankaya Belediyesi, pazar yerleri dışında yeni pek çok proje ve çalışmaya imza atmaya da devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER