Ankaralılar ücretsiz sağlık hizmeti alabiliyor! Başvuru yapanın kapısına kadar geliniyor

Ankara'daki belediyeler çeşitli projeleri ile adlarından söz ettiriyor. Belediyeler birbirinden farklı hizmetleri Ankaralılara sunarken Çankaya Belediyesi'nden ücretsiz sağlık hizmeti duyurusu geldi.

Ankaralılar ücretsiz sağlık hizmeti alabiliyor! Başvuru yapanın kapısına kadar geliniyor

Ankaralılar ücretsiz sağlık hizmeti alabiliyor! Başvuru yapanın kapısına kadar geliniyor - Ankara'daki belediyeler hizmetleri ile alkış toplamaya devam ediyor. Ankara'nın ilçe belediyeleri çalışmalarına hız kesmeden devam ederken pek çok ücretsiz hizmeti de Ankara halkına sunuyor. Çankaya Belediyesi'nin hizmetleri dikkati çekerken zor günlerinde ilçe halkına destek olmak amacıyla önemli bir proje başlattığı ücretsiz sağlık hizmetine dair detaylar da merak ediliyor.

ankaya-001.jpg

İnsan odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi, başlattığı ücretsiz sağlık hizmetleri ile vatandaşların imdadına koşmaya devam ediyor. Bu hizmetle ilgili detayları bilmeyenler de sorgulamaya devam ediyor.

ÇANKAYA'DA ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ

Çankaya Belediyesi Evde Sağlık Hizmeti ile ilgili olarak ''4 Sağlık personelimizle ayda yaklaşık 500 hastaya ziyarette bulunarak birinci basamak sağlık hizmeti sunuyoruz.'' ifadelerine yer verdi. Verdiği hizmetlerden de bahseden Çankaya Belediyesi, ''Neler Yapıyoruz?'' diyerek vatandaşlara verdikleri hizmeti şu şekilde sıraladı;

  • Tansiyon ölçme,
  • Kan tetkiki için kan örneği alma,
  • Pansuman,
  • Enjeksiyon

ekran-goruntusu-2023-09-02-142658.png

Kimlerin ücretsiz sağlık hizmetinden yararlanabileceği açıklanırken;

  • Yaş sınırı olmaksızın engelli vatandaşlar
  • 65 yaş üstü ve ekonomik yoksunluk nedeniyle sağlık kuruluşlarına gidemeyecek durumdaki Çankayalılar (Sosyal güvencesi ve geliri olmayan vatandaşlar) yararlanabiliyor.

Hasta nakil hizmetlerinin de verildiği Çankaya'da ambulanslarla verilen şehir içi hasta nakil hizmetinden, başvuran tüm vatandaşların yararlanabildiği bildirildi. Çankaya Belediyesi ''Nakil hizmetinde, hastaların bulundukları yerden sağlık kuruluşlarına gidiş ve dönüşleri ücretsiz olarak sağlanmaktadır.'' ifadelerine yer verildi.

ekran-goruntusu-2023-09-02-142702.png

Siz de Çankaya Belediyesi'nin sunduğu hizmetten yararlanmak için Çankaya Belediyesi'nin ''444 06 01'' numaralı telefonuna ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER