Ankara'da sonbaharın keyfi burada çıkıyor! Yeşilin Başkentinde nefes alınacak adresi hemen keşfedin

Başkent Ankara'nın yeşil alanları her geçen gün artıyor. Ankara'da vatandaşlar sessiz sakin bir ortamda dinlenmek isterken Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı yeşil alanlar yoğun ilgi görüyor.

Ankara'da sonbaharın keyfi burada çıkıyor! Yeşilin Başkentinde nefes alınacak adresi hemen keşfedin

Başkent Ankara'ya kazandırılan yeşil alanlar vatandaşların uğrak mekanları arasında yer almaya devam ediyor. Ankara'da şehrin gürültüsünden biraz olsun uzaklaşmak isteyenler merkeze yakın bölgelerde ziyaret edebilecekleri adresleri araştırıyor. Yeşilin Başkenti sloganıyla çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) kente kazandırdığı yeşil alanlar yoğun ilgi görüyor. Bu adresler içinde yer alan ve ABB tarafından 15 Ekim tarihinde açılışı yapılan 130 bin metrekare alana sahip Lodumlu Rekreasyon Alanı, Başkentlilerin ilgisini görmeye devam ediyor.

krc-1030.jpg

ABB'nin her yaş gurubunun ihtiyacına uygun olarak hazırladığı alanlarda vatandaşlar, çocukları ve evcil hayvanlarıyla sonbaharın tadını çıkarıyor. Çankaya ilçesinde hayata kazandırılan Lodumlu Mahallesi’nde 15 Ekim tarihinde açılışı gerçekleştirilen Lodumlu Rekreasyon Alanı hafta sonunu ailesiyle, çocuklarıyla aktivitelerle geçirmek isteyen vatandaşlara ev sahipliği yapıyor.

krc-0962.jpg

7’DEN 70’E HER VATANDAŞ LODUMLU REKREASYON ALANI’NA GİDİYOR

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından Kanuni Sultan Süleyman Bulvarı’nın yanında inşa edilen ve 130 bin metrekarelik alana sahip olan Lodumlu Rekreasyon Alanı, açıldığı günden beri 7’den 70’e Başkentlilerden yoğun ilgi görüyor.

krc-1095.jpg

Sonbaharın ve sıcak havanın tadını çıkaran ebeveynler, çocuk oyun alanlarını kullanan ve bisiklet parkurunda paten ile scooter süren minikler hafta sonu doyasıya eğlendiği adres olarak dikkati çekiyor. Konut yerine, yeşil alan olarak değerlendirilen Lodumlu Rekreasyon Alanı'nı ziyaret eden vatandaşlar ABB Başkanı Mansur Yavaş'a da teşekkürlerini iletiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER