Ankara'da seyir halindeki otobüse tutunan patenli çocuklar trafikte tehlike yarattı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde seyir halindeki otobüse tutunana 4 patenli çocuğun trafikte tehlikeye neden olduğu ifade edildi. O anlar bir sürücü tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Ankara'da seyir halindeki otobüse tutunan patenli çocuklar trafikte tehlike yarattı!

Bugün Ankara Çankaya'da 4 çocuğun seyir halinde ilerleyen otobüsün arkasından paten ile tutunarak yaptıkları yolculuk yürekli ağza getirdi. Yaptıkları riskli seyahat başka bir sürücü tarafından an ve an kaydedildi. Sosyal medyada da gündem olan bu yolcuk izleyiciler tarafından da tepkilere neden oldu.

ÇOCUKLARIN PATENLİ YOLCUĞU YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde seyir halindeki bir otobüsün arkasına tutunarak ilerleyen 4 patenli çocuk, kendileri ve trafikteki araçlar için tehlike yarattı.

Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre; Eti Mahallesi, GMK Bulvarı'nda patenli 4 çocuk, seyir halindeki bir otobüsün arka kısmına tutundu. İşlek caddelerde ilerlemesine rağmen yaklaşık 5 kilometre boyunca otobüse tutunarak gitmeyi sürdüren çocuklara sürücüler uyarıda bulundu. Çocukların tehlikeli yolculuğu, sürücüler tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

Bu anlar o sırada başka bir araçta bulunan kişi tarafından kaydedilirken, çocukların bu tehlikeli yolculuğu sosyal medyada da tepkilerin toplanmasına neden oldu.

SONRAKİ HABER