Ankara'da ortak anlaşmazlığı cinayeti! Apartman görevlisi korku dolu anları anlattı

Başkent Ankara'nın Çankaya ilçesinde gerçekleşen olayda iş ortakları, arasında anlaşmazlık yaşanması sonucu iki kişiden biri silahla iş ortağını öldürmüştü.

Ankara'da ortak anlaşmazlığı cinayeti! Apartman görevlisi korku dolu anları anlattı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde dün akşam meydana gelen bir cinayet, apartman sakinleri arasında büyük bir şok yarattı. İddialara göre, iş ortakları arasındaki anlaşmazlık sonucu patlak veren olayda, bir kişi silahla iş ortağını öldürdü ve ardından kayıplara karıştı.

aw025069-02.jpg

Apartman Görevlisi Anlattı

Saldırının gerçekleştiği apartmanın görevlisi Y. B., olayın şokunu hala üzerinden atamadığını belirtti. Olayın tanığı olan Y. B., "Evdeydim, bir telefon geldi ‘Dışarıda bir olay var’ diye. Geldiğimde kalabalık vardı, adam vurulmuştu. Eşiyle iş yerinden birlikte arabaya inmişler. Ardından adam gelmiş, araç hareket etmeden vurmuş kaçmış. Esnaf arkadaşlar ve kalabalık vardı, sonrasında sağlık ekipleri ve polis ekipleri geldi incelemelerde bulundu" dedi.

aw025069-03-001.jpg

Polis Soruşturmayı Sürdürüyor

Polis ekipleri, cinayeti işleyen şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Cinayet sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yaşamını yitiren kişinin cesedini Adli Tıp Kurumu morguna götürdü.

Ankara'da yaşanan bu olay, bölge sakinleri arasında tedirginlik yaratırken, polisin soruşturması devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER