Ankara’da etkili olan fırtınada ağaçlar araçların üzerine devrildi

Başkent Ankara sıcak havaların ardından bir nebze olsun nefes aldı. Ankara’da akşam saatlerinde şiddetli rüzgar etkili olurken bazı ağaçlar park halindeki araçların üzerine devrildi.

Ankara’da etkili olan fırtınada ağaçlar araçların üzerine devrildi

Ankara’da etkili olan fırtınada ağaçlar araçların üzerine devrildi - Ülkemizde yaşanan aşırı sıcaklık artışı vatandaşların konfor alanını etkiledi. Özellikle Ankara'da etkili olan kuru sıcaklık ve nem başkentlinin birkaç zor gün gün geçirmesine neden oldu. Ankara’da akşam saatlerinde şiddetli rüzgar etkili oldu. Bazı ağaçlar park halindeki araçların üzerine devrildi.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA TAKİP ET

Ankara’da akşam saatlerin rüzgar şiddetini artırdı.Çankaya ilçesinde fırtına ağaçları devirdi. Emek Mahallesi Şehit Yavuz Oğuz Caddesi'nde kırılan ağaç park halinde bulunan Hyundai marka aracın üzerine devrildi.

aw010684-02-001.jpg

ARAÇTA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ

Üzerine ağaç devrilen otomobilde maddi hasar meydana gelirken ağacın altında kalan otomobili belediye ekipleri ağacı parça parça keserek çıkardı.

aw010684-01-001.jpg

Umut Mahallesi'nde ise saat 18.15 sıralarında Gökçen Sokak üzerinde şiddetli rüzgar bir ağacı kökünden söktü. Peugeot marka aracın üzerine devrilen ağaç araçta maddi hasara neden oldu. Belediye ekiplerinin çalışmaları ile araç ağacın altından kurtarıldı. Öte yandan Başkent Ankara'da hava sıcaklıklarının da kademeli olarak düşeceği kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER