Ankara'da eşini eşarpla boğup öldürdükten sonra defalarca bıçakladı

Ankara'da psikolojik sorunları olduğu belirtilen adam, karısını önce eşarpla boğup sonra defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Ankara'da eşini eşarpla boğup öldürdükten sonra defalarca bıçakladı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde psikolojik sorunları olan adam 39 yıllık eşini eşarpla boğduktan sonra defalarca bıçaklayarak öldürdü.

EŞİNİ EŞARPLA BOĞMUŞ

Ankara’da ruhsal problemleri olduğu belirtilen şahıs, tartıştığı eşini eşarpla boğup öldürdükten sonra defalarca bıçakladı.

aw056800-02.jpg

Olay, Çankaya ilçesi Dikmen semtindeki Nakış Sokak’taki bir apartman dairesinde meydana geldi. İddialara göre, psikolojik tedavi gören A. A. (67), 39 yıllık eşi M. A. (60) ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine cinnet geçiren A. A., saldırdığı eşini başörtüsü ile boğarak öldürdü. Eşini boğduktan sonra defalarca bıçaklayan A. A., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. M. A.’ın cansız bedeni ise Adli Tıp Kurumu morgunu götürüldü.

aw056800-03.jpg

PSİKOLOJİK SORUNLARI VARMIŞ

Olayla ilgili konuşan yaşlı çiftin komşusu Mehmet Büyükhatipoğlu, “Saldırgan psikolojik tedavi görüyordu. Bir cinnet geçirme anı olmuş. Ölen kadının oğlu annesinden haber alamayınca çilingire kapıyı açtırmış, annesini yerde görmüş. Aralarında büyük bir sorun yoktu. Olay bugün olmuş. Adam eşini boğmuş. M. Hanım çok iyi birisiydi. Geçimini çocuk bakarak sağlardı” dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

haberankara.com

SONRAKİ HABER