Ankara Çankaya Belediyesi'nden ücretsiz diş sağlığı hizmeti!

Çankaya Belediyesi tarafından Ankaralı vatandaşların hizmetine açılan ağız ve diş sağlığı polikliniklerinde ücretsiz hizmet sağlanıyor.

Ankara Çankaya Belediyesi'nden ücretsiz diş sağlığı hizmeti!

Ağız ve diş sağlığı noktasında vatandaşlar özel hastanelere paralar savurmak yerine daha uygun fiyatlı şekilde diş bakımlarını yaptırmak isterken Ankara Çankaya Belediyesi ücretsiz diş sağlığı hizmeti vatandaşlara hizmet sağlamaya devam ediyor. Ankara Çankaya Belediyesi tarafından sağlanan ağız ve diş sağlığı hizmetinden kimlerin yararlanabileceği merak konusu olurken detaylar araştırılmaya başlandı.

Çankaya Belediyesi tarafından Ankaralı vatandaşların hizmetine açılan ağız ve diş sağlığı polikliniklerinde ücretsiz hizmet sağlanıyor. Vatandaşlar ücretsiz ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden kimlerin yararlanabileceğiniz ve polikliniklerinde hangi hizmetlerin verildiğini merak etti.

ÇANKAYA BELEDİYESİ ÜCRETSİZ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ KİMLERE VERİLİR?

9-19-29-dis-14032022b.jpg

Çankaya Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden Ağız ve Diş Sağlığı polikliniklerinde verilen hizmetler dahilinde tüm detaylara yer verilirken sağlanan tüm hizmetlerin ücretsiz olduğu belirtildi. Çankaya Belediyesi ağız ve diş sağlığı polikliniğinin nerede olduğu merak edildi.

ÇANKAYA BELEDİYESİ DİŞ HİZMETİ DETAYLARI

Ankara Çankaya Belediyesi ağız ve diş sağlığı polikliniği Ziya Gökalp Caddesi No:11 A Blok Kat 5 Kızılay/ANKARA yer alıyor. Buraya giderek sizlerde Çankaya Belediyesi tarafından ücretsiz sunulan ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden kolaylıkla yararlanabilirsiniz.

9-19-56-dis-14032022a.jpg

Çankaya resmi internet sitesi üzerinde yer alan bilgiler doğrultusunda ağız ve diş sağlığı polikliniklerinde ne gibi hizmetlerin yer aldığına dair bilgi verilirken şu ifadeler yer aldı;

  • Genel ağız ve diş sağlığı muayenesi,
  • Diş taşı temizliği,
  • Diş dolgusu,
  • Diş çekimi,
  • İlçede bulunan okullarda ağız ve diş sağlığı bilinçlendirme eğitimleri.

Üç farklı klinik bulunurken sizler dilediğiniz polikliniğe giderek dilediğiniz hizmetten yararlanabilirsiniz. Ücretsiz ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden kimlerin yararlanabileceği merak edilirken resmi internet sitesinde ''Öncelikli olarak sağlık güvencesi olmayan vatandaşlarımız ve başvuruda bulunan tüm vatandaşlar.'' şeklinde yer verildi.

Ücretsiz ağız ve diş sağlığı hizmeti sağlayan polikliniklerin adresi ise şu şekilde yer aldı;

  • DR. NUSRET FİŞEK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ: Sancak Mah. 516 Sokak Yıldız Hizmet Binası İçi: 444 06 01
  • HÜSEYİN KÖLEMENOĞLU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ: Aydınlar Mah. Çelikkale Sokak No:14 Dikmen: 444 06 01
  • 100. YIL ÇANKAYA EVİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ: İşçi Blokları Mahallesi 1534. Sokak ile 1524. Sokak Kesişimi: 444 06 01
SONRAKİ HABER