Çamlıdere Belediyesinden vatandaşlara Emlak vergisi ödemesi çağrısı

Günlük hayatta vatandaşlar cep telefonu uygulamaları aracılığıyla bir çok işlemi kısa bir sürede gerçekleştirebiliyor. Bu işlemlerin arasında yer alan Emlak Vergisi ile ilgili belediyeden tarafından önemli bir bilgilendirme yapıldı.

Çamlıdere Belediyesinden vatandaşlara Emlak vergisi ödemesi çağrısı

Yerel yönetimler kendilerinin sorumluluğunda olan bölgelerde hizmet sağladıkları gibi bazı ödeme işlemlerinin de tahsil edilme noktası olarak görev yapıyor. Bu ödemeler belirli şartları sağlayan vatandaşlar için geçerli oluyor.

O ödemeler arasında yer alan Emlak Vergisi yer alıyor. Kişilerin sahibi olduğu ev ya da arsalar için yaptıkları bu ödeme için gidilen nokta belediye binaları olduğu için, yönetimler vatandaşlara dönem dönem hatırlatmalarda bulunuyor.

BAŞKAN CEYLAN'DAN VATANDAŞLARA HATIRLATMA

Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde de vatandaşlara Emlak Vergisi konusunda hem bir hatırlatma hem de ödeme kolaylığı açıklaması yapıldı. Söz konusu açıklama metninde bir süredir hizmet veremeyen Çamlıdere Belediyesi E - Belediye hizmetinin yeniden aktif edildiğinden bahsedildi.

Çamlıdere Belediyesinden vatandaşlara Emlak vergisi ödemesi çağrısı

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Bir süredir teknik bir sorundan dolayı devre dışı kalan Çamlıdere Belediyesi web sayfası (e-belediye) sistemi, teknik sorunların giderilmesiyle birlikte tekrar hizmet vermeye başlamıştır. Emlak vergisi ödemeleriniziwww.camlidere.bel.tr internet sitesindeki E-Belediye sistemi üzerinden yapabilirsiniz” dedi.

SON GÜN YAKLAŞIYOR

Ülke genelinde Emlak ödemesi için son tarih olarak 31 Mayıs belirlendi. Bu zamana kadar ödeme yapmayanlar yasaya göre cezalandırılacak.

SONRAKİ HABER