Çamlıdere Belediyesi yapılan yol genişletme çalışması hakkında bilgiler verdi

Ankara'da günlük olarak belediyeler tarafından yol düzenleme ve bakım çalışmaları yapılıyor. Vatandaşların taleplerine göre şekillenen çalışmalar ekipler tarafından tamamlanıyor.

Çamlıdere Belediyesi yapılan yol genişletme çalışması hakkında bilgiler verdi

Çamlıdere'de ilçe merkezinde devam eden çalışmalara ek olarak köylerde de hizmetler sürüyor. Bu kapsamda Çamlıdere Belediyesi sona eren bir köy yolu çalışma programı hakkında bilgilendirme yaptı.

YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI YAPILDI

Konu ile ilgili Çamlıdere Belediyesi tarafından Avdan Köyü'ne giriş çıkışta kullanılan yolun artık eskisi gibi hizmet veremeyişi üzerine harekete geçilmişti. Söz konusu yolun normalden dar bir görünümde olması üzerine geçtiğimiz günlerde yolu genişletme çalışmalarına başlanmıştı. Çamlıdere Belediyesi tarafından alanda görevlendirilen personeller günler süren çalışma sonucunda yolu eskisinden daha geniş bir hale dönüştürdüler.

Çamlıdere Belediyesi yapılan yol genişletme çalışması hakkında bilgiler verdi

Çalışmanın tamamlanmasından dolayı Çamlıdere Belediyesi bir bilgilendirme yaparak yolun hayırlı olması temennisinde bulundu. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada “İlçemiz Avdan köyü giriş yolunda yol güzergahının dar olması sebebiyle genişletme çalışması belediyemiz ekiplerince yapılarak tamamlandı. Avdan köyü sakinlerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.

Çamlıdere Belediyesi yapılan yol genişletme çalışması hakkında bilgiler verdi - Resim : 2

Çevre ilçelerde köy yolları ve köylerde yapılan çalışmalar önem arz ediyor. Yapılan yol yapım çalışmaları sonucunda köydeki vatandaşların ilçe ya da civar köylere daha rahat bir şekilde gidip gelmesi sağlanıyor.

SONRAKİ HABER