Çamlıdere Belediye Başkanı Ceylan Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldı

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleşen Türk Mutfağı Haftası Ankara Etkinlikleri ’ne katıldı.

Çamlıdere Belediye Başkanı Ceylan Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldı

Ankara’da pek çok sosyal ve kültürel etkinlik yapılmaya devam ediyor.

21-27 Mayıs tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Türk Mutfağı Haftası Ankara Etkinlikleri, yoğun bir katılıma sahne oldu. Ankara Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinliklere, Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan da katıldı.

Çamlıdere Başkanı Adem Ceylan, Türk Mutfağı Haftası Ankara Etkinliklerinin Çamlıdere ve başkentin diğer ilçelerinin tanıtım stantlarına ziyarette bulundu.

ÇAMLIDERE EŞSİZ TATLARIYLA ZENGİNLEŞİYOR

Çamlıdere Belediye Başkanı Ceylan Türk Mutfağı Haftası etkinliklerine katıldı

Başkan Ceylan, Türk Mutfağı Haftası kapsamında yapılan etkinlikler kapsamında yüzyılları aşan kültür, gelenek ve toplumsal mirasın eseri olan Türk Mutfağı ile Çamlıdere ve Ankara’nın diğer ilçelerinin eşsiz tatlarıyla zenginleştiğine dikkat çekti.

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan, Türk Mutfağı Haftası Ankara Etkinlikleri kapsamında yaptığı ziyareti sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Başkan Ceylan paylaşımında, etkinlikte diğer ilçelerin belediye başkanları, ziyaretçiler ve etkinlik yöneticileriyle çektirdiği fotoğraflarla birlikte şu ifadeleri kullandı:

“Ankara Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Başkent Millet Bahçesinde düzenlenen 21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası Ankara Etkinliklerinde Çamlıdere ve Ankara’mızın diğer ilçelerinin tanıtım stantlarını ziyaret ettik.

Yüzyılları aşan kültür, gelenek ve toplumsal mirasın eseri olan Türk Mutfağı, Çamlıderemizin ve Ankara’mızın 24 pare ilçesinin eşsiz tatları ile zenginleşiyor.”

SONRAKİ HABER