Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan EGO seferlerinde yeni saat düzenlemesi yapıldığını duyurdu

Çamlıdere ilçesinde vatandaşalar bazı seferlere ulaşamadıkları ve bundan dolayı mağduriyet yaşadıklarına dair belediyeye talepte bulunmuşlardı. Belediye Başkanı Ceylan sosyal medya hesabından konu ile yaşanan son gelişmeyi duyurdu.

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan EGO seferlerinde yeni saat düzenlemesi yapıldığını duyurdu

Çamlıdere'ye gidip gelme konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşların belediyeye müracaat etmesi sonucu belediye ekipleri harekete geçmişti. Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan yaptığı açıklama ile kendilerine gelen taleplerden dolayı ABB ile bu konuyu görüştüklerini açıkladı.

İLÇE VATANDAŞLARININ İSTEĞİ YERİNE GETİRİLDİ

Başkan Ceylan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada konu hakkında gerekli adımları attılar attıklarını duyurdu ve EGO otobüslerinin saatlerinde bir değişiklik yapıldığını ifade etti. Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan mesajında ilgi ve alakalarından dolayı ABB Başkanı Yavaş'a teşekkür etti.

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan EGO seferlerinde yeni saat düzenlemesi yapıldığını duyurdu

Yapılan açıklamada Kızılcahamam ilçesinde eğitim gören fakat çıkış saatlerinden dolayı otobüsleri kaçıranlar olmasından dolayı ilçeye gelen EGO otobüslerinin saatlerinde oynamalar yapıldığı duyuruldu. Yayınlanan bilgilendirme metninde “Büyükşehir Belediyesi Ulaşım daire Başkanlığına yapmış olduğumuz talep uygun görülmüş ve 15:10 Ulus'tan hareket saatli 610 Çamlıdere-Ulus hattı servisimizin hareket saatinin 15:30 olarak, Çamlıdere'den 17:15'de hareket eden servis saatimizin ise 17:40 olarak değiştirilmiş ve 13.05.2024 bugün itibari ile hizmet vermeye başlamıştır” denildi.

Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan EGO seferlerinde yeni saat düzenlemesi yapıldığını duyurdu - Resim : 2

Çamlıdere Belediyesinin ABB ile irtibata geçerek yapılan değişikliğin13 Mayıs itibariyle geçerli olmaya başladığını duyurdu. Bu değişiklik ile yaşanan mağduriyetin giderilmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER