Beypazarı

Ankara'da brokoli hasat dönemi başladı! Ankara'da brokoli hasat dönemi başladı! Ankara'da Beypazarı ilçesinde mevsimlik işçiler, zor şartlara rağmen brokoli hasadına başladı.
TMO'nun Ankara Beypazarı Ajans Müdürlüğü'nde personel sayısı artırıldı TMO'nun Ankara Beypazarı Ajans Müdürlüğü'nde personel sayısı artırıldı TMO'da alım işlemleri devam ediyor. Çiftçiler TMO üzerinden mahsul satışı yaparken Beypazarı Ajans Müdürlüğü'nde yeni bir gelişme yaşandı.
Ankara'da Beypazarı Belediyesi Spor Kulübü futbolcu elemeleri başlıyor! Ankara'da Beypazarı Belediyesi Spor Kulübü futbolcu elemeleri başlıyor! Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Beypazarı Belediyesi Spor Kulübü futbolcu elemeleri başlıyor. Seçmelere 18-28 yaş grubundaki gençler katılabilecek.
Enerjisa Başkent Elektrik Ankara Beypazarı'nda elektrik kesintisi uygulayacak! Enerjisa Başkent Elektrik Ankara Beypazarı'nda elektrik kesintisi uygulayacak! Ankara'da elektrik alt yapısını iyileştirmek için çalışmalara devam ediliyor. Ankara'nın ilçelerinde yaşanacak elektrik kesintilerine ilişkin detaylar açıklanırken ENERJİSA, abonelerine yeni bir duyuru yaptı.
Ankara Beypazarı'nda tarlalarda biçerdöver kontrolleri! Ankara Beypazarı'nda tarlalarda biçerdöver kontrolleri! Ankara'nın Beypazarı ilçesinde tarlalardaki biçerdöver kontrolleri sürüyor.
Beypazarı Belediyesi'nden yeşil alanlara bakım ve mıntıka çalışması Beypazarı Belediyesi'nden yeşil alanlara bakım ve mıntıka çalışması Beypazarı Belediyesi temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bunun ile birlikte belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mesaiye başladı.
Ankara'nın Beypazarı Belediyesi sahipsiz hayvanlar için ilçe halkına seslendi Ankara'nın Beypazarı Belediyesi sahipsiz hayvanlar için ilçe halkına seslendi Ülkemi2zde hava sıcaklıklarının artması ile birlikte uzmanlardan uyarılar art arda geldi. Ankara'nın Beypazarı ilçe belediyesi de sokakta yaşayan canlar için ilçe halkından bir ricada bulundu.
Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 15 Temmuz'a özel etkinlikler düzenlenecek Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 15 Temmuz'a özel etkinlikler düzenlenecek Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında etkinlikler düzenlenecek. 15 Temmuz Cumartesi günü Beypazarı'nda yapılacak etkinliklere ait program da belli oldu.
Beypazarı Belediyesi'nin futbol kursları başladı! Beypazarı Belediyesi'nin futbol kursları başladı! Ankara'da ilçe belediyeleri okulların kapanması ile birlikte çocuklar için kurslar vermeye devam ediyor. Beypazarı ilçesinde de futbol kurslarının başladığı bildirilirken belediye tarafından açıklama yapıldı.
Ankara'nın Beypazarı ilçesinde hububat hasadı devam ediyor Ankara'nın Beypazarı ilçesinde hububat hasadı devam ediyor Ülkemizde çiftçiler için yoğun dönem başladı. Hububat hasatları tüm hızıyla devam ederken Ankara'nın Beypazarı ilçesinde de hasatların sürdüğü bildirildi.