Beypazarı

Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan, şehit Seçkin Çil'in ailesini ağırladı! Beypazarı Belediye Başkanı Kaplan, şehit Seçkin Çil'in ailesini ağırladı! Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 2016 yılında şehit olan astsubay Seçkin Çil'in ailesi, çocuklarının adını yaşatmak amacıyla Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ı ziyaret etti.
Ankara'da kaçak sigara üretimi operasyonu gerçekleştirildi! Ankara'da kaçak sigara üretimi operasyonu gerçekleştirildi! Ankara İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce yapılan operasyonda, bir şahsın otomobilinde 1 milyon 917 bin adet boş makaron ve 796 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.
Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yaşayanlara 6 Eylül tarihi ile duyuruldu! 5 saat sürecek Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yaşayanlara 6 Eylül tarihi ile duyuruldu! 5 saat sürecek Ankara'da yaşayan vatandaşların kesintiler nedeniyle mağdur olmamaları için duyurular yapılmaya devam ediyor. EDAŞ'tan Ankara'da yaşayanlar için bir son dakika açıklaması gelirken vatandaşların 6 Eylül tarihinde tedbirli olmaları istendi.
Beypazarı'nda Geleneksel Hasat Festivali coşkusu başlıyor! Beypazarı'nda Geleneksel Hasat Festivali coşkusu başlıyor! Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Geleneksel Hasat Festivali düzenlenecek.
Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yaşayanlar için duyuru yapıldı! O tarih ve saatte başlayacak Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yaşayanlar için duyuru yapıldı! O tarih ve saatte başlayacak Başkent Ankara'da yaşayan vatandaşların kesintiler nedeniyle mağdur olmamaları için duyurular yapılmaya devam ediyor. EDAŞ'tan Ankara'da yaşayanlar için bir son dakika açıklaması geldi.
Beypazarı'nda elektrik kesintisi uygulanacak! Beypazarı'nda elektrik kesintisi uygulanacak! Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 23 Ağustos günü bazı köylere elektrik verilemeyecek.
Beypazarı'nda saman yüklü kamyonet devrildi! 1 ölü Beypazarı'nda saman yüklü kamyonet devrildi! 1 ölü Ankara’nın Beypazarı ilçesinde, saman balyası yüklü kamyonetin yoldan çıkarak devrildiği kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
Beypazarı ilçesinin bazı bölgelerinde elektrik kesintisi uygulanacak! Beypazarı ilçesinin bazı bölgelerinde elektrik kesintisi uygulanacak! Başkent Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılan açıklama doğrultusunda şebeke bakımı ve yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacağı ifade edildi.
Beypazarı'nda üzerine ağaç devrilen otomobil zarar gördü! Beypazarı'nda üzerine ağaç devrilen otomobil zarar gördü! Beypazarı ilçesinde, Dudaş Mahallesi Aladağ Çayı mevkisinde piknik yapan bir ailenin başına beklenmedik bir olay geldi. Fırtına nedeniyle devrilen ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü.
Beypazarı İtfaiye Amirliği orman yangınları ve boğulmalara karşı uyardı Beypazarı İtfaiye Amirliği orman yangınları ve boğulmalara karşı uyardı Ülkemizde artan hava sıcaklıkları pek çok olumsuzluğu da beraberinde getiriyor. Uzmanlar ve yetkililer serinlemek isteyenleri boğulmalara karşı uyarırken orman yangınları konusunda da tedbirli olunmasını istiyor.
Beypazarı'nın Karagöl Yaylası'nda orman yangınlarına karşı önlem alındı Beypazarı'nın Karagöl Yaylası'nda orman yangınlarına karşı önlem alındı Orman yangınları ile mücadele kapsamında bakanlıklar ve valilikler tarafından alınan önlemlerin yanı sıra belediyeler de çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Beypazarı Belediyesi de Karagöl Yaylasını korumak amacıyla adım attı.
Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yaşayanlar dikkat! Tarih verildi o saatler arasında kullanılamayacak Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yaşayanlar dikkat! Tarih verildi o saatler arasında kullanılamayacak Başkent EDAŞ, Ankara'daki hizmetlerine devam ediyor. Ankara'da yaşanacak elektrik kesintilerinin uygulanacağı saat aralıklarını paylaşan EDAŞ'dan son dakika açıklaması Beypazarı ilçesi geldi.