Beypazarı

Ankara Beypazarı Emniyet Müdürlüğü öğrencilere trafik eğitimi verdi Ankara Beypazarı Emniyet Müdürlüğü öğrencilere trafik eğitimi verdi Çocuklara erken yaşta trafik eğitimleri verilmeye devam ediyor. Genç beyinlerde trafik bilincinin oluşmasını sağlamak üzere çalışmalar devam ederken bir eğitim programına da Beypazarı Emniyet Müdürlüğü imza attı.
Ankara Beypazarı'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu! Ankara Beypazarı'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu! Ülkemizde kış mevsimi ile birlikte havalar soğumaya başladı. Ankara'nın yüksek kesimlerinde yer yer kar yağışı hakim olurken bu kez Beypazarı ilçesinde kar yağışının belirli bölgelerde başladığı bildirildi.
ABB'nin yerli üreticiden aldığı ürünler caddeleri süslüyor! ABB'nin yerli üreticiden aldığı ürünler caddeleri süslüyor! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yerli üreticiyi desteklemek amacıyla hayata geçirdiği projeler sayesinde kent ekonomisi canlanıyor. Bu çerçevede yerli üreticiden alınan ürünler de cadde ve sokakları süslemeye devam ediyor.
Ankara Beypazarı'nda otomobil takla attı! 5 kişi yaralandı Ankara Beypazarı'nda otomobil takla attı! 5 kişi yaralandı Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bir otomobilin takla atması sonucunda 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.
ABB'den Beypazarı AYM'de öğretmenler için özel etkinlik! ABB'den Beypazarı AYM'de öğretmenler için özel etkinlik! Ankara Büyükşehir Belediyesi, “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü çeşitli etkinliklerle kutladı. Kent genelinde yapılan etkinliklere öğretmenlerin ilgisi yoğunken bir program da Beypazarı ilçesinde düzenlendi.
Ankara Beypazarı'nda kışlık havuç hasadı başladı! Ankara Beypazarı'nda kışlık havuç hasadı başladı! Türkiye’nin havuç ihtiyacının yaklaşık üçte birinin karşılandığı Ankara’nın Beypazarı ilçesinde kışlık havuç hasadı başladı. Beypazarı'nda hasat heyecanı yaşanırken Ankaralılar da market raflarında yer alacak havuçların fiyatlarını merak etmeye başladı.
Ankara Beypazarı'nda öğrenci servisleri denetlendi! Ankara Beypazarı'nda öğrenci servisleri denetlendi! Ara tatilin bu Pazartesi günü sona ermesinin ardından Beypazarı Emniyet Müdürlüğü, öğrenci servislerine denetleme gerçekleştirdi.
Ankaralılar huzuru burada buluyor! Yaz kış demeden doğa harikasını keşfedin Ankaralılar huzuru burada buluyor! Yaz kış demeden doğa harikasını keşfedin Ankara'nın doğal güzellikleri saymakla bitmiyor. 25 ilçede birbirinden farklı doğal güzellikler ziyaretçileri ile buluşurken Beypazarı'nda görülmesi gereken bir adresi daha Haberankara.com okurları için derledik.
Ankara'nın Beypazarı hanımlarından Filistin'e yardım çalışması Ankara'nın Beypazarı hanımlarından Filistin'e yardım çalışması Türkiye'nin dört bir yanında İsrail'in saldırılarına hedef olan Filistinlilere yardım amacıyla çeşitli organizasyonlar düzenleniyor. Ankara'da kadınlar Filistinlilere yardım amacıyla kermes düzenledi.
Ankara'nın Beypazarı ilçesinde ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtımı devam ediyor! Ankara'nın Beypazarı ilçesinde ihtiyaç sahiplerine kömür dağıtımı devam ediyor! Ekim ayında hava sıcaklıkları düşmeye başladı. Ankara'da ısınmak için soba kullanacak olan vatandaşlar için Beypazarı Kaymakamlığı'ndan açıklama geldi. İhtiyaç sahiplerine kömür dağıtımı yapan Kaymakamlık uygulamaya devam ettiğini duyurdu.
Beypazarı Kaymakamı Yılmaz kışlık havuç hasadına katıldı! Beypazarı Kaymakamı Yılmaz kışlık havuç hasadına katıldı! Ankara'nın Beypazarı ilçesinde havuç hasadı nihayet başladı. Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, kışlık havuç hasadı yapan çiftçileri ziyaret etti. Hasada katılan Kaymakam Yılmaz'ın ziyareti çiftçileri hayli mutlu etti.
Beypazarı Halk Eğitim Merkezi yeni eğitim dönemine başladı Beypazarı Halk Eğitim Merkezi yeni eğitim dönemine başladı Halk eğitim merkezlerinde verilen eğitimlerden her yıl binlerce vatandaş faydalanıyor. Halk eğitim merkezlerinin yeni eğitim dönemleri yavaş yavaş başlarken bu kez Beypazarı Halk eğitim Merkezi'nden açıklama geldi.