Beypazarı

Beypazarı Belediye Başkanı Kasap: Maden suyumuzu desteklemeye devam edeceğiz Beypazarı Belediye Başkanı Kasap: Maden suyumuzu desteklemeye devam edeceğiz Dün Beypazarı maden suyu hakkında gündeme gelen açıklama ve iddiaların ardından konuya ilişkin bugün Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap açıklamalarda bulundu.
Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, sünnet ve düğün merasimleri için tahsis edilen TOGG'u duyurdu! Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, sünnet ve düğün merasimleri için tahsis edilen TOGG'u duyurdu! Bugün sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, sünnet ve düğün merasimleri için tahsis edilen TOGG'u duyurdu.
Beypazarı'nda bayramlaşma etkinliği ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile gerçekleşti Beypazarı'nda bayramlaşma etkinliği ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile gerçekleşti Ankara'nın ilçelerinde hem bayramlaşma hem de seçim sonuçlarından dolayı teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Yavaş'ın son durağı memleketi oldu. Beypazarı'nda yapılan etkinliğe katılım yoğun oldu.
Beypazarı Belediyesi binasına T.C tabelası asıldı Beypazarı Belediyesi binasına T.C tabelası asıldı Cumhuriyet Halk Partisi'nin kazandığı ilçelerde, geçmiş dönemlerde kaldırılan Türkiye Cumhuriyeti "TC" tabelaları asılmaya devam ediyor. Son olarak Beypazarı Belediye Belediye Başkanı Özer Kasap gelişmeyi duyurdu.
Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap mazbatasını aldı Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap mazbatasını aldı Ankara'da bugün mazbata alan Belediye Başkanı arasında Özer Kasap'ta yer aldı. İlçe tarihinin ilk CHP'li belediye başkanı olan Kasap hizmet etmek için çalışacaklarını ifade etti.
Beypazarı Belediye Başkanı olan Özer Kasap teşekkür mesajı yayınladı Beypazarı Belediye Başkanı olan Özer Kasap teşekkür mesajı yayınladı Ankara'da son seçimde el değiştiren ilçelerden olan Beypazarı'nda Özer Kasap yeni belediye başkanı olarak seçildi. CHP adayı Kasap Beypazarı çalışmaya başlayacaklarını açıkladı.
Ankara Beypazarı'nda tırın çarptığı motosikletteki biri ağır iki öğrenci yaralandı! Ankara Beypazarı'nda tırın çarptığı motosikletteki biri ağır iki öğrenci yaralandı! Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bugün iki motosikletli öğrenciye tır çarptı. Çarpmanın etkisi ile biri ağır, iki öğrenci yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Polisler Ankara Beypazarı'nda denetimlerini sıklaştırdı Polisler Ankara Beypazarı'nda denetimlerini sıklaştırdı Ankara'nın Beypazarı ilçesinde emniyet güçleri tarafından yapılan denetimlerin sıkılaştırıldığı ifade edildi. Ankara-Beypazarı karayolunda yapılan denetimlerin aynı ciddiyetle sürdürüleceği ifade edildi.
Ankara Beypazarı istikametinde korkutan kaza! Metrelerce savrulan aracın sürücüsü ağır yaralı Ankara Beypazarı istikametinde korkutan kaza! Metrelerce savrulan aracın sürücüsü ağır yaralı Ankara'nın Beypazarı ilçesi istikametinde bir trafik kazası yaşandığı bildirildi. Yaşanan kazada aracının kontrolünü kaybeden sürücünün ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı açıklandı.
Beypazarı'nda hava ambulansı kalp krizi geçiren 97 yaşındaki hasta için havalandı! Beypazarı'nda hava ambulansı kalp krizi geçiren 97 yaşındaki hasta için havalandı! Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 97 yaşındaki hastanın kalp krizi geçirmesi nedeni ile hava ambulansı ile Ankara Şehir Hastanesi'ne ulaştırıldığı ifade edildi.
Beypazarı'nda öğrenci taşıma ücretlerine yüzde 20 zam yapıldı! Beypazarı'nda öğrenci taşıma ücretlerine yüzde 20 zam yapıldı! Ankara'nın Beypazarı ilçesinde öğrenci taşıma ücretlerine toplamda yüzde 20 zam yapıldığı ifade edildi.
Ankara Beypazarı’nın yüksek kesimlerinde kar etkisini hissettirdi! Ankara Beypazarı’nın yüksek kesimlerinde kar etkisini hissettirdi! Bugün Ankara'nın Beypazarı ilçesinde etkisini göstermeye başlayan kar yağışının gün içinde başlamasının ardından yoğun bir şekilde etkisinin hissedildiği ifade edildi.