Beypazarı

Beypazarı Belediyesi ekipleri ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini temizliyor Beypazarı Belediyesi ekipleri ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini temizliyor Günümüzde fiziki durumu el vermediği ya da yaşadığı imkansızlıklardan dolayı çok sayıda vatandaş ev bakımını bile gerçekleştiremiyor. Bu kişileri tespit eden belediye ekipleri ise evlerde gerekli işlemleri hızlıca gerçekleştiriyor.
Beypazarı Belediyesi Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü hizmetini aktif hale getirdi Beypazarı Belediyesi Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü hizmetini aktif hale getirdi Beypazarı ilçesinde muhtarlıkların belediye ile daha sistematik bir koordineli çalışması adına önemli bir gelişme yaşandı. Belediye Başkanı Özer Kasap uygulamaya koydukları hizmetin detaylarını paylaştı.
Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap yağmur ve şükür duası programına katıldı Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap yağmur ve şükür duası programına katıldı Ankara'nın bir çok ilçesinde haftalar öncesinde yapılan yağmur duaları yerini yağmur ve şükür dualarına bıraktı. Dualarını ettikten sonra yağışlara kavuşan vatandaşlar dualarının kabulünün şükrü için toplanmaya devam ediyorlar.
Beypazarı Belediyesi Uçurtma Şenliği düzenledi Beypazarı Belediyesi Uçurtma Şenliği düzenledi Beypazarı Belediyesi tarafından bugün düzenleneceği açıklanan Uçurtma Şenliği renkli anlara sahne oldu. Belediye, Hıdırlık Tepesi Millet Bahçesi'nde uçurtma şenliği düzenlendi.
Beypazarı Belediyesi bugün düzenlenecek uçurtma şenliği programını duyurdu! Beypazarı Belediyesi bugün düzenlenecek uçurtma şenliği programını duyurdu! Başkent Ankara'da belediyelerin etkinlik takvimi güncellendi. Beypazarı Belediyesi 11 Mayıs Cumartesi günü Uçurtma Şenliği düzenleyeceğini ardından Melek Mosso konseriyle de Ankaralıların kulaklarının pasının silineceğini açıkladı. Belediye, Uçurtma Şenliği'nin program detaylarını duyurdu.
Beypazarı Belediyesi halk günleri belli oldu! Beypazarı Belediyesi halk günleri belli oldu! Beypazarı Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Vatandaşların istek, talep, öneri ve şikayetlerini dinlemek üzere kapılarını açan Beypazarı Belediyesi halk günlerine dair detayları duyurdu.
Beypazarı Belediyesi Yaza Merhaba şenliği düzenliyor! Melek Mosso Konseri ve Uçurtma Şenliği Beypazarı Belediyesi Yaza Merhaba şenliği düzenliyor! Melek Mosso Konseri ve Uçurtma Şenliği Yaz aylarının gelişini kutlamak ve beraber güzel bir anı yaşamak için organizasyon hazırlayan ilçeler arasında Beypazarı da girdi. Beypazarı Belediyesi vatandaşları düzenlenecek etkinliğe davet etti.
Beypazarı Belediyesi ABB ekipleri ile ilçede ortak çalışma başlattı Beypazarı Belediyesi ABB ekipleri ile ilçede ortak çalışma başlattı Ankara'nın Beypazarı ilçesinde son günlerde hummalı bir bakım ve temizlik çalışması yürütülüyor. Bahar ve yaz aylarında ilçe vatandaşlarının rahatça vakit geçirmesi için devam eden çalışmalara dair sık sık bilgilendirmeler yapılıyor.
Beypazarı'nda Orman Benim etkinliği gerçekleştirildi! Beypazarı'nda Orman Benim etkinliği gerçekleştirildi! Bugün Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ın da katılımı ile birlikte Orman Benim etkinliği düzenlendi.
Beypazarı Belediyesi mahallelerden ilçeye ücretsiz otobüs seferlerine başladı Beypazarı Belediyesi mahallelerden ilçeye ücretsiz otobüs seferlerine başladı Beypazarı ilçesinin kırsal kesimleri ile ilçe merkezi arasındaki bağı kuvvetlendirecek önemli bir hizmet duyuruldu. Başkan Özer Kasap gelişmeyi "Sözümüzü tuttuk" diyerek paylaştı.
Beypazarı Belediyesi çarşamba günleri için minübüs seferlerini duyurdu! Beypazarı Belediyesi çarşamba günleri için minübüs seferlerini duyurdu! Bugün Beypazarı Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda çarşamba günleri için düzenlenen minübüs seferlerinin başlatıldığı ifade edildi.
Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'a nasıl ulaşılır? Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'a nasıl ulaşılır? Ankara'da vatandaşların istek ve şikayetlerini dile getirme adına Belediye Başkanına ulaşmak için bazı adımlar uygulaması gerekiyor. Beypazarı ilçesinde de belediye başkanın ile görüşme gerçekleştirmek isteyenler için farklı yöntemler bulunuyor.