Uluslararası Beypazarı Halk Dansları ve Müzik Festivali başlıyor

Bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek festival 2-3 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Şenlik havasında geçmesi beklenen festivalin etkinlik takvimi vatandaşlarla paylaşıldı.

Uluslararası Beypazarı Halk Dansları ve Müzik Festivali başlıyor

Ankara genelinde yaz aylarının verimli ve dolu dolu geçmesi adına hazırlanan programlara bir yenisi daha eklendi. Dr. Özer Kasap'ın Başkanlık görevini yürüttüğü Beypazarı Belediyesi bu yıl ilk defa "Uluslararası Halk Dansları ve Müzik Festivali" adında bir program gerçekleştireceklerini duyurdu.

Uluslararası Beypazarı Halk Dansları ve Müzik Festivali başlıyor

FARKLI ÜLKELERDEN EKİPLER TEK BİR AMAÇ İÇİN TOPLANACAK

2-3 Ağustos 2024 tarihlerinde yapılacak olan festivalde Türkiye ile birlikte 12 farklı milletin halk oyunları tanıtılacak. Festival 2 Ağustos günü Kıbrıscık Karagöl Tabiat Parkında yapılacak eğitimler ile başlayacak.

Ardından Beypazarı Hanlarönü Meydanında saat 16:30'dan gece yarısına kadar müzik dinletisi, Halk dansları programı ve Pop müzik konseri gerçekleştirilecek.

Festivalin 2. gününde de aynı yerlerde aynı programlar uygulanacak. 3 Ağustos saat 18:00'da Beypazarı Belediyesi önünden başlayacak korteje her yaştan insanın katılması ve renkli görüntüler oluşması bekleniyor.

BEYPAZARINDA GÜZEL ANLAR YAŞANMASI BEKLENİYOR

Farklı kültürleri bir araya getirecek bu festivalin Beypazarı ilçesinde ve Ankara'da güzel bir iz bırakacağı düşünülüyor. Beypazarı halkının kendileri için hazırlanan önceki programlara olduğu gibi bu festivale de katılım sağlaması ön görülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER