Beypazarı'nda yarı olimpik yüzme havuzu devredildi

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzunun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredildiği açıklandı.

Beypazarı'nda yarı olimpik yüzme havuzu devredildi

Ankara’nın Beypazarı ilçesinden bulunan yarı olimpik yüzme havuzunun işletmesi ile ilgili olarak bir değişiklik yapıldı. Belediye tarafından işletilen yarı olimpik yüzme havuzunun 3 Eylül 2024 tarihi itibariyle belediye ile alakasının kalmadığı açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre yarı olimpik yüzme havuzu Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredildi. Bundan sonra bu spor tesisin işletmesi bu kurum tarafından yapılacak. Yarı olimpik yüzme havuzundan hizmet alan vatandaşlar bu hizmet alımını sürdürebilecekler.

DEVİR YAPILDI

Belediyeden yapılan yazılı açıklama, Hacıkara Mahallesi'ndeki yarı olimpik yüzme havuzunun işletme hakkının 3 Eylül itibarıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne devredildiği duyuruldu.

Açıklamada, müdürlük koordinasyonunda havuzda hizmet verileceği bildirildi.

Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün idaresine geçen yarı olimpik yüzme havuzunun işletmesinin nasıl yapılacağı merak konusu oluyor. Havuzun çalışma saatlerinde veya kullanım imkanlarında herhangi bir değişiklik olması durumunda buna dair açıklama Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılacak. Buna dair bilgi almak isteyenlerin bu resmi kurumun açıklamalarını takip etmeleri gerekiyor.

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde vatandaşlar yarı olimpik yüzme havuzunu yoğun bir şekilde kullandıkları biliniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER