Beypazarı'nda sis etkisini gösterdi

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde etkisini gösteren sisten dolayı görüş mesafesinin azaldığı kaydedildi.

Beypazarı'nda sis etkisini gösterdi

Son günlerde Ankara'da yaşanan hava durumu sıcaklılarının artış göstermesi ilçenin bir çok kesiminde etkisini gösterdi. Cumartesi günü havaların 13 dereceyi görmesinin beklendiği Başkent Ankara'da edinilen bilgiye göre bazı ilçelerde sis etkisini iyiden iyiye etkisini gösterdi.

Alınan bilgiye göre Ankara'nın sembol ilçelerinden Beypazarı'nın yüksek kesimlerinde sisin etkisini iyiden iyiye arttırdığı ve görüş mesafesinin çok azaldığı aktarıldı. Bu bağlamda Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak o bölgede çalışmalarını sürdüren Karayolları 43. Şube Şefliği Karaşar, Beypazarı Kıbrısçık arası bağlantı yolunu kullanacak sürücülere Ahlatlık ve Burgaz ile Karagöl arasında kalan bölgede sisin yoğunluğunun artmasından dolayı uyarılarda bulundu.

Uyarının yapıldığı 1650 rakımlı bölgeye ek olarak uzmanlar tarafından vatandaşlara yapacakları yolculuklar öncesinde araçlarının her hangi bir arızasının olup olmadığı noktasında emin olmaları, arızalı araçlar ile asla yola çıkmamaları ve araç sürecek durumda olmadan şoför koltuğuna geçmemeleri noktasında uyarılar yapılıyor.

Beypazarı'nda sis etkisini gösterdi

BEYPAZARINDA YAĞIŞLI GÜNLER BEKLENİYOR

Yüksek kesimlerinde yoğun sisin etkisini gösterdiği Beypazarı ilçesinde Perşembe ve Cumartesi günleri bulutlu bir hava olması beklenirken Cuma günü hafif yağmurlu, Pazar günü ise yağmur ve karlı bir havanın olmasının beklenildiği öğrenildi. Vatandaşlardan da olumsuz hava koşullarına karşı önceden hazırlık yapmaları konusunda çağrılar yapıldı.

SONRAKİ HABER