Beypazarı’nda Ankara Divan Gecesi coşkusu yaşandı

Ankara Oğuz Seğmenleri Derneği tarafından Beypazarı’nda Ankara Divan Gecesi yapıldı. Geceye Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap ve ASKİ Spor Kulübü Başkanı ve Ankara Milletvekili Yüksel Arslan da katıldı.

Beypazarı’nda Ankara Divan Gecesi coşkusu yaşandı

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Ankara’nın çeşitli ilçelerinde renkli etkinlikler gerçekleşmeye devam ediyor. Ankara’nın Beypazarı ilçesinde de bu etkinliklerden biri yapıldı.

Beypazarı’nda Ankara Oğuz Seğmenleri Derneği tarafından Ankara Divan Gecesi yapıldı. Geceye Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, Beypazarı Hırkatepeliler Derneği ve ASKİ Spor Kulübü Başkanı Ankara Milletvekili Yüksel Arslan da katılım gösterdi.

Seğmenlerin gösterileriyle keyifli bir vakit geçiren Beypazarı halkı ve etkinliğe katılan Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, ASKİ Spor Kulübü Başkanı ve Ankara Milletvekili Yüksel Arslan ve Beypazarı Hırkatepeliler Derneği de gösteriden memnun kaldıklarını dile getirirken seğmenlerin kültürünün zengin mirasını deneyimleme fırsatı elde ettiler.

“KÜLTÜRÜMÜZÜN ZENGİN MİRASIYLA BULUŞMA FIRSATI BULDUK”

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap da, ASKİ Spor Kulübü Başkanı ve Ankara Milletvekili Yüksel Arslan ve Beypazarı Hırkatepeliler Derneği ile birlikte Beypazarı’nda gerçekleşen Ankara Divan Gecesi’ne katılmasını sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Ankara Oğuz Seğmenleri Derneği tarafından, Beypazarı Halk Evi'nde, Beypazarı Hırkatepeliler Derneği ve Uruşlular Derneği'nin katılımıyla düzenlenen Ankara Divan Gecesi programına, Ankara Bağımsız Milletvekilimiz Sayın Yüksel ARSLAN ile birlikte katılım sağlayarak, bu özel etkinlikte kültürümüzün zengin mirasıyla buluşma fırsatı bulduk. Katkılarından dolayı değerli dernek yöneticilerine teşekkür ederiz.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER