Beypazarı Halk Eğitim Merkezi yeni eğitim dönemine başladı

Halk eğitim merkezlerinde verilen eğitimlerden her yıl binlerce vatandaş faydalanıyor. Halk eğitim merkezlerinin yeni eğitim dönemleri yavaş yavaş başlarken bu kez Beypazarı Halk eğitim Merkezi'nden açıklama geldi.

Beypazarı Halk Eğitim Merkezi yeni eğitim dönemine başladı

Ankara'da pek çok Halk Eğitim Merkezi bulunuyor. Ankara'daki Halk Eğitim Merkezleri'ne rağnet her geçen gün artıyor. Bu kapsamda Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2023 - 2024 eğitim öğretim dönemini yeni kurslar açarak başlattıklarını duyurdu.

Beypazarı'nda yaşayan vatandaşların taleplerine cevap verecek eğitim programlarının yer aldığı açıklanırken Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Göbütoğlu'ndan açıklama geldi.

BEYPAZARI HALK EĞİTİM MERKEZİ YENİ EĞİTİM SEZONUNU AÇTI

Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Göbütoğlu, Ayvaşık Mahallesi Faruk Kefelioğlu İlkokulunda açılan okuma yazma kursunu ziyaret etti. Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Göbütoğlu, Burada yaptığı açıklamada merkez binanın dışında mahallelerdeki okullarda başlayan kurslara ilginin memnuniyet verici olduğunu belirtti. Beypazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Göbütoğlu, "Talepler çerçevesinde kurslar açmayı sürdürüyoruz." ifadelerine yer verdi.

beypazari-halk-egitim-merkezi-yeni-egitim-donemine-baslad.jpg

Okuma yazma kursuna katılan kursiyerler ise çeşitli nedenlerle okula gidemediğini belirterek, "Okumak çok güzel bir şey. Henüz zorlansak da alıştığınızda çok güzel. Öğrenmek çok güzel. Okumanın yaşı başı yok. Hocamız sayesinde inşallah okumayı ve yazmayı öğreneceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER