Beypazarı festivali 2024 tarihi ve konser programı açıklandı

Beypazarı Belediyesi beklenen festival için tarih ve programı duyurdu. Beypazarı festivali 2024 hangi sanatçılar gelecek, festival ne zaman belli oldu.

Beypazarı festivali 2024 tarihi ve konser programı açıklandı

Ankaralıların en çok ilgi gösterdiği festivallerin başında yer alan Beypazarı Festivali için beklenen duyuru yapıldı. Beypazarı Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile festivalin başlayacağı tarih ve merak edilen konser programları ile festivalde sahne alacak sanatçılar belli oldu.

2024 BEYPAZARI FESTİVALİ NE ZAMAN?

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap yapmış olduğu paylaşım ile hem Beypazarlıların hem de Ankaralıların beklemiş olduğu festival tarihini duyurdu. Kasap "27.’sini gerçekleştireceğimiz Uluslararası Beypazarı Festivali’ne davetlisiniz! Üç gün boyunca kültürel etkinlikler, canlı performanslar, el sanatları sergileri ve birbirinden lezzetli yöresel tatlar sizleri bekliyor. Tarihi dokusu ve doğal güzellikleriyle ünlü Beypazarı’nda; Altay, Sefo ve İrem Derici’nin sahne alacağı konserlerle unutulmaz bir festival deneyimi için sizleri bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Beypazarı festivali 2024 tarihi ve konser programı açıklandı

BEYPAZARI FESTİVALİ 2024 HANGİ SANATÇILAR GELECEK? İŞTE KONSER PROGRAMI TARİHLERİ VE SAATİ

Düzenlenen festivale tüm vatandaşlar davet edilirken festivalde 3 gün boyunca Ersin Show sahnede olacak. Festivalin ilk günü 27 Eylül günü saat 21:00'de Altay sahne alırken 28 Eylül 21:00' de ise bu sefer sahnede Sefo olacak. Festivalin son günü ise kapanış 29 Eylül tarihinde düzenlenecek olan İrem Derici konseri ile yapılacak. Saat 21:00'de düzenlenen konserde vatandaşlar gönüllerince eğlenirken gelen konuklar aynı zamanda Beypazarı'nın lezzetleri ve ürünleri ile de tanışma fırsatı elde etmiş olacaklar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER