Beypazarı Belediyesi'nin yaz futbol okulu kurs kayıtları başladı

Beypazarı Belediyesi’nin yaz futbol okulu kurslarının kayıtları bugün itibariyle başladı. Kurslarla ilgili detaylar Beypazarı halkı tarafından merak edildi.

Beypazarı Belediyesi'nin yaz futbol okulu kurs kayıtları başladı

Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem veren Beypazarı Belediyesi, bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Dr. Özer Kasap’ın öncülüğünde Beypazarı Belediyesi ilçede daha huzurlu ve spor dolu bir ortam yaratmak adına çeşitli faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda Ankara’nın birçok ilçesinin belediyelerinde olduğu gibi Beypazarı Belediyesi’nin Yaz Futbol Okulu Kursları kayıtları bugün itibariyle başladı.

Beypazarı Belediyesi’nin 7-12 yaş grubu çocuklar için başlattığı Yaz Futbol Okulu Kursları kayıtları için Beypazarı halkının beklediği tarih duyuruldu. 1 Temmuz yani bugün itibariyle başlayan kayıtların ücretsiz şekilde de yapılabileceği açıklandı.

BEYPAZARI’NDA ÇOCUKLAR İÇİN FUTBOL ZAMANI

Beypazarı Belediyesi'nin yaz futbol okulu kurs kayıtları başladı

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde bulunan Bulgurdede Spor Tesisleri’nde yapılacak kurs ve kayıtlar bugün itibariyle saat 17.00’den itibaren başlayacak. Özellikle yaz tatiline giren çocukların spora olan ilgi ve becerilerini artırmak ve yaz tatillerini daha verimli geçirmek adına yapılan kurslara ise ilçe halkı tarafından kayda değer bir ilgi gösteriliyor.

Beypazarı Belediyesi, bugün itibariyle saat 17.00’den itibaren başlayacak Yaz Futbol Okulu Kursları’na yönelik bilgi ve detayları sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Beypazarı Belediyesi Yaz Futbol Okulu Kurslarımız Başlıyor

Yer:Bulgurdede Spor Tesisleri

Müracat Tarihi: 01 Temmuz 2024 Pazartesi Saat:17.00

Yaş Grubu: 7-12 yaş aralığındaki çocuklarımız için futbol eğitimi 💫 Kayıtlarımız Ücretsizdir

İletişim:

0543 639 35 30”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER