Beypazarı Belediyesi'nin yaz futbol kursları devam ediyor

Beypazarı Belediyesi'nin düzenlediği yaz futbol kursları, Bulgurdede Halı Sahasında devam ediyor.

Beypazarı Belediyesi'nin yaz futbol kursları devam ediyor

Beypazarı Belediyesi, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem vererek çalışmalarını sürdürüyor. Beypazarı Belediyesi'nin yaz futbol kursları devam ediyor.

Beypazarı Belediyesi, yaz döneminde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Spor alanında da çalışmalar gerçekleştiren belediye, yaz futbol kurslarına devam ettiğini açıkladı. Beypazarı Belediyesi, eski adı Twitter olan X hesabından "Yaz Futbol Kurslarımız Devam Ediyor!" başlığı ile genç yetenekleri davet etti.

"GENÇ YETENEKLERİ BEKLİYORUZ!"

Beypazarı Belediyesi'nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Yaz Futbol Kurslarımız Devam Ediyor! Beypazarı Belediyesi'nin düzenlediği yaz futbol kursları, Bulgurdede Halı Sahamızda devam ediyor. Genç yetenekleri bekliyoruz!"

Beypazarı Belediyesi'nin yaz futbol kursları devam ediyor

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde bulunan Bulgurdede Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen yaz futbol kursları ile genç yetenekler, spor sayesinde gelişiyor ve yaz aylarını verimli geçirme fırsatı yakalıyor. Özellikle yaz tatiline giren çocukların spora olan ilgi ve becerilerini artırmak ve yaz tatillerini daha verimli geçirmek adına yapılan kurslara yoğun ilgi gösteriliyor.

Beypazarı Belediyesi’nin 7-12 yaş grubu çocuklar için başlattığı yaz futbol okulu kursları hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için Beypazarı Belediyesi'nin resmi internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER