Beypazarı Belediyesi’nin turistlere olan hizmetleri sürüyor

Beypazarı Belediyesi’nin turistlere olan hizmetleri devam ediyor. Hizmetler kapsamında belediye bünyesinde faaliyet gösteren turizm ofisi turistlere yardımcı oluyor.

Beypazarı Belediyesinin turistlere olan hizmetleri sürüyor

Sosyal ve kültürel alandaki faaliyetler kadar turizmi canlandıracak projelere de önem veren Beypazarı Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Dr. Özer Kasap’ın öncülüğünde Beypazarı Belediyesi ilçede tarihi mirasın tanıtılması ve turizmin canlandırılmasına yönelik çeşitli çalışmalar yürütüyor.

Beypazarı'nda belediye bünyesinde faaliyet gösteren Turizm Ofisi, ilçeye gelen turistlere ziyaretlerinde yardımcı oluyor. Böylece ilçede bulunan Beypazarı Turizm Ofisi, ziyaretçilere rehberlik ediyor. Beypazarı Belediyesi’nin Turizm Ofisleri, her yıl birçok turiste kent kültürünü tanıtmada, tarihi miras ve doğal güzellikleri daha iyi aktarmada büyük destek sağlıyor.

BEYPAZARI TURİZM OFİSİ İLE TURİSTLERE YARDIMCI OLUYOR

Beypazarı Belediye Kültür Müdürü Zafer Poyraz, ilçedeki Ayvaşık kavşağı yakınındaki Turizm Ofisi ile turistlere rehberlik hizmeti verdiklerini belirtti.

İlçenin önemli noktalarıyla tanıtımına katkıda bulunduklarına dikkat çeken Beypazarı Belediye Kültür Müdürü Zafer Poyraz, ilçede turistik yerlerin yürüme mesafesinde olduğunu söyledi

Adana'dan gelen Hüseyin Dumlupınar ise Beypazarı ilçesinin tarihi han ve hamamlarını, ilçede bulunan Turizm Ofisi ile konaklarını gezerek görmeye çalıştığını söyleyerek düşüncelerini paylaştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER