Beypazarı Belediyesi'nden yeşil alanlara bakım ve mıntıka çalışması

Beypazarı Belediyesi temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bunun ile birlikte belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mesaiye başladı.

Beypazarı Belediyesi'nden yeşil alanlara bakım ve mıntıka çalışması

Beypazarı Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bunun ile birlikte Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri mesaiye başladı.ResimBu hususta ekipler tarafından ilçe genelindeki parklar ve yeşil alanlarda bakım, mıntıka ve çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Resim

HİJYENİK ALANLAR OLUŞTURULUYOR!

Beypazarı Belediyesi, park, bahçe ve oyun alanlarında temizlik çalışmalarına devam ederken periyodik program dahilinde daha temiz bir alanın oluşturulması amaçlanıyor.

Resim

Yapılan çalışmalar ile birlikte çocuklar ve ailelerin daha temiz bir alanda vakit geçirmeleri de böylece sağlanmış oluyor.

PARKLAR TEMİZLENİYOR!

Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parklarda da temizlik çalışmalarına devam ediyor. Bunun ile birlikte çocukların hijyenik bir ortamda oyun oynaması da böylece sağlanmış oluyor.

Resim

Parklarda yapılan temizlik çalışmaları dışında da uzayan çimlerde Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kesiliyor. Parklara çocuklarını getiren aileler böylece gönül rahatlığı ile hijyenik bir ortamda çocuğunun oyun oynamasını izliyor.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA INSTAGRAM TAKİP ET

SONRAKİ HABER