Beypazarı Belediyesi'nden parklarda sonbahar temizliği!

Sonbaharın gelmesiyle beraber Ankaralılar son sıcak günlerin tadını çıkartırken Beypazarı Belediyesi parklarda sonbahar temizliğine tüm hızı ile devam ediyor. İlçe genelinde parklarda çalışmalar sürüyor.

Beypazarı Belediyesi'nden parklarda sonbahar temizliği!

Ankara Beypazarı Belediyesi parklarda temizlik çalışmalarına devam ederken Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak Şehit Ufuk Gökgöz Parkı'nda temizlik çalışması yaptı. İlçe genelinde yer alan tüm parklar temizlik ekipleri tarafından tek tek elden geçirilirken parklardaki çimler biçilirken çevre temizlikleri de yapılıyor.

BEYPAZARI PARKLARI TEMİZLENİYOR!

Beypazarlıların gönül rahatlığı ile parkları gezmeleri ve çocuklarını eğlendirmeleri için Beypazarı Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin son adresi Şehit Ufuk Gökgöz Parkı oldu. Parkta bulunan çimler ekipler tarafından biçilirken aynı zamanda genel çevre temizliği de yapıldı.

Beypazarı Belediyesi'nden parklarda sonbahar temizliği!

Ekiplerin hummalı çalışmaları sonucunda park tertemiz yapılırken parkta yer alan oyun grupları da elden geçirildi. Özel buharlı aletlerle temizlenen oyun grupları çocukların oynaması için hijyenik hale getirildi. Ekiplerin ilçe genelinde yer alan parklarda temizlik çalışmaları devam ederken sonbaharda Beypazarlıların gönüllerince parklarda son güzel havanın tadını çıkarmaları için uygun ortam sağlanıyor. Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri hem genel temizlik yapıyor hem de parklardaki çimleri biçiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER