Beypazarı Belediyesi'nden kiralık işyeri ihalesi duyurusu!

Mülkiyeti Beypazarı Belediyesi'ne ait olan 8 işyeri için kiralama ihalesi düzenleneceği açıklandı. 28 Ekim tarihinde düzenlenecek olan ihaleye katılım şartları belli oldu.

Beypazarı Belediyesi'nden kiralık işyeri ihalesi duyurusu!

Beypazarı Belediyesi tarafından yayımlanan ihale duyurusu ile 8 adet işyeri için kiralama işlemi yapılacağı ilan edildi. Aylık 500 liradan başlayan fiyatlarla kiraya verilecek olan dükkanlar için ihale 28 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 14:00 itibari ile düzenlenecek. İhaleyi kazanan kişi ya da kurumlar taşınmazları 3 sene boyunca kiralama hakkı elde edecekler.

BEYPAZARI BELEDİYESİ KİRALIK İŞYERİ İHALESİ!

Beypazarı Belediyesi'nin işyeri kiralama ihalesi 28 Ekim 2024 günü gerçekleştirilecek. Belediye tarafından yapılan açıklama ile "Mülkiyeti Beypazarı Belediyesine ait aşağıda adresleri belirtilen 08 (Sekiz) adet işyeri 3 (Üç) yıllığına 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/c ve 45-49. Maddeleri gereğince Açık Teklif Usulü ile hazırlanan şartname dâhilinde Belediye İhale Odasında, Belediye Encümeni huzurunda 28.10.2024 pazartesi günü aşağıda belirtilen saatte ve karşılarında yazılı aylık muhammen bedel üzerinden ihale ile kiraya verilecektir." ihale saati ise 14:00 olarak belirlendi.

Beypazarı Belediyesi'nden kiralık işyeri ihalesi duyurusu!

Beypazarı Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünden temin edilecek olan ihale şartnamesine uygun olarak hazırlanan belgeler ile ihaleye katılabilecek. İhalede en yüksek teklifi sunan kişi ya da kurumlar dükkanı 3 yıllığına kiralama hakkı kazanmış olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER