Beypazarı Belediyesi yeni çöp toplama saatlerini vatandaşlara hatırlattı

Beypazarı Belediyesi çöp toplama saatleriyle ilgili yeni bir duyuruda bulundu. Belediye duyuruyu sosyal medya hesapları üzerinden yaptı.

Beypazarı Belediyesi yeni çöp toplama saatlerini vatandaşlara hatırlattı

Çevre temizliğine yönelik çalışmalar yürüten Beypazarı Belediyesi çöp toplama saatleriyle ilgili yeni bir düzenleme yaptı. Belediyenin yeni düzenlemesiyle çöpler, vatandaşların ve esnafın da bilgisi dâhilinde akşam 20.00-00.00 saatleri aralığında toplanacak.

20.00- 00.00 SAATLERİ ARASINDA TOPLANILACAK

Beypazarı Belediyesi yeni çöp toplama saatlerini vatandaşlara hatırlattı

Beypazarı Belediyesi, mahallelerde çöp toplama saatlerini belirleyerek vatandaşları bilgilendiriyor. Beypazarı Belediyesi temiz ve sağlıklı bir çevre için ilçe halkına, çöpleri 20.00- 00.00 saatleri arasında çöp konteynerlerine bırakmalarının önem arz ettiğini belirtti.

Yaz dönemi koku ve sinek oluşumu gibi olumsuzluklara yer vermemek adına çöplerin poşetler içerisinde, ağzı kapalı olarak çöp konteynerlerine atılmasına dikkat çeken Beypazarı Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

“Temiz ve sağlıklı bir çevre için çöplerinizi 20.00 - 00.00 saatleri arasında çöp konteynerlerine bırakmanız önem arz etmektedir. Bu uygulama, çevre temizliğinin korunmasına ve koku ile haşere problemlerinin önlenmesine katkı sağlayacaktır.”

Beypazarı Belediyesi’nin çöp toplama saatlerine yönelik yaptığı yeni düzenleme ile daha temiz bir Beypazarı için ilçe halkının çöpleri zamanında atmasını ve çevreyi koruma zincirine katılmasını amaçladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER