Beypazarı Belediyesi Uçurtma Şenliği düzenledi

Beypazarı Belediyesi tarafından bugün düzenleneceği açıklanan Uçurtma Şenliği renkli anlara sahne oldu. Belediye, Hıdırlık Tepesi Millet Bahçesi'nde uçurtma şenliği düzenlendi.

Beypazarı Belediyesi Uçurtma Şenliği düzenledi

ANKARA (AA) - Başkent Ankara'da Beypazarı Belediyesi tarafından bugün Uçurtma Şenliği düzenlendi. Ankara'da düzenlenen etkinlikler vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile takip edilirken Ankara Büyükşehir Belediyesinden (ABB) desteği ile belediyeler çeşitli programlara imza atıyor.

Beypazarı Belediyesi ilçede Uçurtma Şenliği ve ardından Melek Mosso konserine imza atılacağını duyururken Beypazarı Belediyesi Uçurtma Şenliği programını paylaştı. Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Hıdırlık Tepesi Millet Bahçesi'nde uçurtma şenliği düzenlendi.

BEYPAZARI BELEDİYESİ UÇURTMA ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

Beypazarı Belediyesi tarafından "Yaza Merhaba" sloganıyla düzenlenen etkinlikte "en ilginç", "en büyük", "en yükseğe çıkan", "en uzağa giden" ve "en küçük uçurtmacı" kategorilerinde yarışma yapıldı.

Beypazarı Belediyesi Uçurtma Şenliği düzenledi

İlk 3'e giren yarışmacıların ödüllerini Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap verdi, Ankara Seymenler Kulübü Derneği Beypazarı Şubesi ekibi gösteri sundu.

Beypazarı Belediyesi Uçurtma Şenliği düzenledi - Resim : 2

Başkan Kasap, "Söz verdiğimiz gibi bütün sosyal ve kültürel etkinlikleri sürdürmenin çaba ve gayretindeyiz. Bundan sonraki yıllarda da uçurtma şenliğini daha coşkulu bir şekilde sürdüreceğiz." dedi.

Ayrıca bugün saat 20.00'de Hanlarönü'nde Melek Mosso konserine ev sahipliği yapacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER