Beypazarı Belediyesi ücretlerde iyileştirme yoluna gitti

Beypazarı Belediyesi, yetkili sendika ile yapılan ek protokol ile personelin maaş problemini çözdü. Belediye sorun için ücretlerde iyileştirme yoluna gitti.

Beypazarı Belediyesi ücretlerde iyileştirme yoluna gitti

Türkiye’nin önemli problemlerinden biri işsizlik ve istihdam olurken ülkemizde birçok il ve ilçede belediyeler bu konudaki çalışmalarını öncelikli hale getiriyor. İstihdam ve işsizlik probleminin önüne geçilmesi için belediyeler kariyer merkezleri açarken bir yandan da personelin ücreti konusunda da çeşitli faaliyetleri hayata geçiriyor.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam eden Beypazarı Belediyesi, vatandaşlarının da adil ve eşit olması yönündeki çalışmalarına ağırlık veriyor. Belediye başkanı Dr. Özer Kasap’ın öncülüğünde Beypazarı Belediyesi, kültürel ve sosyal çalışmaları kadar istihdam ve çalışma hayatıyla ilgili konuları da önemsiyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap’ın, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde verdiği bir sözü yerine getirdiği açıklandı. Bu doğrultuda Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap yetkili sendika ile yapılan ek protokol ile personel arasındaki maaş adaletsizliği problemine ücretlerde iyileştirme yaparak çözüm buldu.

Beypazarı Belediyesi ücretlerde iyileştirme yoluna gitti

MAAŞ ADALETSİZLİĞİNE SON VERİLDİ

Beypazarı Belediyesi, Başkan Dr. Özer Kasap’ın yerel seçimler öncesinde verdiği sözü yerine getirip yetkili sendika ile yaptıkları ek protokol ile personel maaş adaletsizliğine çözüm bulmasını fotoğrafla birlikte sosyal medyada paylaştı.

Belediyenin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Başkanımız tarafından seçim öncesi verilen bir söz daha yerine getirilerek, yetkili sendika ile yapılan ek protokol ile personel arasındaki maaş adaletsizliğine, ücretlerde iyileştirme yapılarak son verildi.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER