Beypazarı Belediyesi Sevgi Evi ile ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor

Maddi durumu diğer insanlardan daha geride olan kişilere ihtiyaçlarını karşılaşama açısından Beypazarı'nda yardımlar sürüyor. Beypazarı Belediyesi tarafından kurulan Sevgi Evi ile çok sayıda insanın hayatına dokunuldu.

Beypazarı Belediyesi Sevgi Evi ile ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor

Çeşitli nedenlerden dolayı hayatını idame ettirme konusunda sıkıntı yaşayanlara Beypazarı Belediyesi Sevgi evi ile destek oluyor. Kurulan Sevgi Evinde Beypazarı Belediyesinin deyimiyle veren el ve alan al bir araya getiriliyor.

.Beypazarı Belediyesi Sevgi Evi ile ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor

VEREN EL İLE ALAN EL SEVGİ EVİNDE BULUŞUYOR

Duyarlı ve yardımsever vatandaşların Sevgi Evine verdiği giysi, oyuncak, mutfak ve ev aletleri gibi pek çok eşya tespit edilen ihtiyaç sahiplerine veriliyor. Bu uygulama ile insanlar arasındaki dostluk bağının kuvvetlenmesine katkıda bulunuluyor.

DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ BİRLİKTE YAŞATIYORUZ

Beypazarı Belediyesi de Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü öncüsünde yapılan bu hizmet ile ilgili "Veren eli alan elle buluşturduğumuz bu iyilik hareketiyle, Beypazarı’nda kardeşlik ve dayanışmanın en güzel örneklerini birlikte yaşatıyoruz" şeklinde konuştu.

Beypazarı Belediyesi Sevgi Evi ile ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor - Resim : 2

Bu uygulamanın içine dahil olmak ve maddi durumu yetersiz insanlara yardım etmek için Beypazarı Belediyesine müracaat edilebiliyor. Ekipler yardıma muhtaç olduğu tespit edilen kişilere Sevgi Evinden yararlanma fırsatı sunuyor. Yapılan yardımlar ile maddi ve manevi olarak darlık çeken insanların mutlu olması ve sıkıntılarının giderilmesi amaçlanıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER