Beypazarı Belediyesi onarım ve yol iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor

Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçedeki onarım ve yol iyileştirme çalışmalarına devam ediyor.

Beypazarı Belediyesi onarım ve yol iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor

Sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık veren Beypazarı Belediyesi bu yöndeki çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Belediye başkanı Dr. Özer Kasap’ın öncülüğünde Beypazarı Belediyesi, vatandaşlarının daha huzurlu, temiz ve güvenli bir kentte yaşaması için çeşitli faaliyetler yürütüyor.

Bu kapsamda Beypazarı Belediyesi, ilçenin birçok noktasında bordür, kilit parke taşı, bakım, onarım ve yol iyileştirme çalışmaları yapıyor. Bu çalışmalardan birinin yapıldığı yer de Hacıkara Mahallesi Karani Sokak oldu.

EKİPLER YOL İYİLEŞTİRME VE ONARIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

Beypazarı Belediyesi onarım ve yol iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor

Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yer alan Hacıkara Mahallesi Karani Sokak’ta onarım ve yol iyileştirme çalışmaları kapsamında çeşitli uygulamalar yaptı. Bu uygulamalar kapsamında Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hacıkara Mahallesi Karani Sokak’ta çeşitli noktalarda bordür ve kilit parke taşı, bakım, onarım ve yol iyileştirme çalışmaları gibi uygulamalara hız kesmeden devam etti.

Beypazarı Belediyesi de Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Hacıkara Mahallesi Karani Sokak’ta yaptıkları çeşitli onarım ve yol iyileştirme çalışmalarını fotoğraflarla birlikte sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Hacıkara Mahallesi Karani Sokak

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, bordür ve kilit parke taşı bakım, onarım ve yol iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER