Beypazarı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor

Beypazarı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, sahada aktif bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Beypazarı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor

Beypazarı Belediyesi, vatandaşlar için çalışmalarını sürdürüyor. Beypazarı Belediyesi, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, Beypazarı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sahada olduğunu ve durmaksızın çalıştıklarını ifade etti.

Sosyal ve kültürel çalışmaları ile öne çıkan Beypazarı Belediyesi, halkı için çalışmalarına devam ediyor. Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap’ın öncülüğünde Beypazarı Belediyesi ilçeyi daha cazip gösterecek ve turizmini tanıtmaya yönelik faaliyetler gerçekleştiriyor. Eğitim, tarım ve birçok alanda çeşitli çalışmalar gerçekleştiriliyor.

"BEYPAZARI BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİMİZ İŞ BAŞINDA"

Beypazarı Belediyesi, eski adı Twitter olan X hesabı üzerinden "Beypazarı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz İş Başında" diyerek bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, "Muhtarlarımızdan gelen talepleri en hızlı ve etkili şekilde sonuçlandırmak için sahadayız. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın memnuniyeti için durmaksızın çalışıyor. Birlikte daha güzel bir Beypazarı için" denildi.

Beypazarı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor

Paylaşılan videoda, "Beypazarı Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü olarak muhtarlarımızdan gelen talepleri en kısa zamanda sonuçlandırmaya çalışmaktayız. Amacımız muhtarlarımız ile birlikte vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek olacaktır" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER