Beypazarı Belediyesi Kore Gazisi Ömer Kaya’yı son yolculuğuna uğurladı

Beypazarı Belediyesi yöneticileri vefat eden Kore Gazisi Ömer Kaya’nın cenazesine katıldı. Cenazeye Beypazarı Belediyesi Kaymakamı ve Başkan Yardımcısı katılım gösterdi.

Beypazarı Belediyesi Kore Gazisi Ömer Kaya’yı son yolculuğuna uğurladı

Beypazarı Belediyesi, sosyal ve kültürel alanlardaki faaliyetlerini önemserken, manevi değerlerini ihmal etmeden bu konuda yaptığı çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap’ın öncülüğünde belediyenin yaptığı bu çalışmalar kapsamında halkın ihtiyaçları kadar toplumun önemli ve manevi değerleri de önemseniyor.

Beypazarı Belediyesi, vatanı için yaptığı hizmetleri unutulmayacak Kore Savaşı gazilerinden Ömer Kaya için Macun Mahallesi’nde düzenlenen cenaze törenine katılım gösterdi. Katılım gösterenler arasında Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Beypazarı Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Tolunay vardı.

VATANA HİZMETLERİ UNUTULMAYACAK KORE GAZİSİ EBEDİYETE UĞURLANDI

Beypazarı Belediyesi Kore Gazisi Ömer Kaya’yı son yolculuğuna uğurladı

Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz ve Beypazarı Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Tolunay’ın katıldığı ve Macun Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreninde, Kore Gazisi Ömer Kaya son yolculuğuna uğurlandı. Törene çok sayıda vatandaş da katılarak Kore Gazisi Ömer Kaya için cenaze namazı kıldı ve ruhu için Allah’tan rahmet ve mekanının cennet olmasını dilediler.

Beypazarı Belediyesi, Kore Gazisi Ömer Kaya’nın Macun Mahallesi’nde yapılan cenaze töreni ve ebediyete uğurlanmasına, Beypazarı Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı’nın katılmasını sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Kore Gazimiz Ömer Kaya, Macun Mahallesi'nde düzenlenen törenle ebediyete uğurlandı. Vatanımıza hizmetleri unutulmayacak olan merhumun cenaze törenine, Kaymakamımız Sayın Vedat Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Sezai Tolunay katılım gerçekleştirdi. Mekanı cennet olsun.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER