Beypazarı Belediyesi kentte çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyor

Beypazarı Belediyesi, kenti güzelleştirmek adına çiçeklendirme çalışmalarına devam etti. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin birçok noktasını rengarenk bir hale getirdi.

Beypazarı Belediyesi kentte çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyor

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine önem veren Beypazarı Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye başkanı Dr. Özer Kasap’ın öncülüğünde Beypazarı Belediyesi, kentte daha huzurlu ve temiz bir ortam yaratılması adına faaliyetler yürütüyor.

KENTİN BİRÇOK NOKTASI ÇİÇEKLERLE SÜSLENDİ

Beypazarı Belediyesi kentte çiçeklendirme çalışmalarını sürdürüyor

Bu faaliyetler kapsamında Beypazarı Belediyesi, kentte yürüttüğü çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin daha güzel ve iyi görünmesi için, ilçenin birçok noktasında ve çeşitli yerlerinde çiçeklendirme çalışmalarına hız verdi. Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarıyla, kentteki birçok kamelya, park ve oturma alanlarında farklı türdeki çiçeklerle süslendi.

Beypazarı Belediyesi de Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin daha güzel ve iyi görünmesi amacıyla ilçenin birçok noktasında ve çeşitli yerlerinde çiçeklendirme çalışmalarına hız vermesini, kentteki birçok kamelya, park ve oturma alanlarının farklı çiçeklerle süslenmesini sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Belediyenin fotoğraflı paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:

“Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, daha güzel bir Beypazarı için şehrimizin muhtelif yerlerinde çiçeklendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER