Beypazarı Belediyesi Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı yoğun ilgi görüyor

Beypazarı Belediyesi’nin ufak dokunuşlarıyla ön plana çıkan ve güzelliğiyle hayran bırakan Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı, ziyaretçilerinden tam not alıyor.

Beypazarı Belediyesi Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı yoğun ilgi görüyor

Ankara'nın Beypazarı ilçesi tarihi ve kültürel değerleri açısından büyük önem taşıyor. İçerisinde barındırdığı güzellikleri görenler ise Beypazarı'nın yapısından etkilendiğini belirtiyor.

Beypazarı’nda bulunan Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Ankara'nın tarihi ve kültürel değerleri açısından önemli bir yere sahip olan Beypazarı ilçesi çok sayıda yapıya ev sahipliği yapıyor. İlçe merkezine 6 kilometre uzaklıkta bulunan Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı, Geyikpınar Mahallesi’nde yer alıyor.

Tarihte Frigler ve Hititler için bir yaşam alanı olan Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı, doğal yaşam ile iç içe olabileceğiniz mekanların başında yer alıyor. Aileniz ve sevdiklerinizle buraya giderek keyifli saatler geçirebilirsiniz. Doğa fotoğrafları çekebilir, temiz hava eşliğinde yürüyüşler yapabilirsiniz.

Beypazarı Belediyesi Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı yoğun ilgi görüyor

KELEBEKLER VADİSİ TABİAT PARKI'NA NASIL GİDİLİR?

Roma Dönemi’ne ait tarihi kalıntıların ulaşıldığı Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı'na nasıl gidileceği araştırılıyor. Beypazarı- Karaşar Yolu üzerinden Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı'na ulaşım sağlayabilirsiniz. AŞTİ’den kalkan Beypazarı dolmuşlarına binerek de gidebilirsiniz.

Çok sayıda canlının yaşadığı Kelebekler Vadisi Tabiat Parkı, görenlerin beğenisini topluyor. Tabiat Parkı, özellikle bayramlarda ve hafta sonlarında vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER