Beypazarı Belediyesi Kariyer Merkezi ile istihdam problemini çözmeyi amaçlıyor

Beypazarı Belediyesi, ABB’nin de daha önce hayata geçirdiği Kariyer Merkezi ile istihdam problemini çözmeyi amaçlıyor.

Beypazarı Belediyesi Kariyer Merkezi ile istihdam problemini çözmeyi amaçlıyor

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap’ın öncülüğünde Beypazarı Belediyesi sosyal ve istihdam alanlarındaki faaliyetlerine önem vererek, vatandaşlarını daha huzurlu, mutlu ve eşit bir ilçede yaşatma gayesiyle çalışmalarına ağırlık veriyor. Beypazarı Belediyesi, özellikle vatandaşların istihdam problemini çözmek için bu konudaki faaliyetlerine ağırlık veriyor.

Daha öncesinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Ankara genelinde hayata geçirdiği Kariyer Merkezi, Mayıs ayından bu yana Beypazarı’nda da faaliyet gösteriyor. Beypazarı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kariyer Merkezi ile ilçedeki istihdam probleminin çözümüne yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor.

Beypazarı Belediyesi’nin hizmetlerinden biri olan Kariyer Merkezi ile Ankara ve Beypazarı sınırları içerisinde belediyenin işbirliği ve sektörün öncü firmaları vatandaşların istihdam problemine çözüm yaratmak amaçlanıyor.

Beypazarı Belediyesi Kariyer Merkezi ile istihdam problemini çözmeyi amaçlıyor

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK VERİLİYOR

İlçede iş arayan adaylar ve işveren temsilcileri, Beypazarı Belediyesi içerisinde yer alan Kariyer Merkezi hizmeti ile istihdam probleminin çözümünde, iş imkanı, kariyer hakkında sohbetler, kişisel gelişim ve danışmanlık gibi konular hakkında bilgi sahibi oluyorlar. Beypazarı Belediyesinin istihdam konusunda problem yaşayan hemşehrileri de bu kapsamda Kariyer Merkezi ofisindeki kariyer danışmanlarından ücretsiz destek alabiliyorlar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER