Beypazarı Belediyesi ilçeye yeni bir mescit kazandırdı

Beypazarı Belediyesi ilçedeki mesire alanlarından birine mescit oluşturdu. Belediyenin yeni mescidinde erkek ve kadınlar ayrı ayrı namaz kılabilecek.

Beypazarı Belediyesi ilçeye yeni bir mescit kazandırdı

Kültürel ve sosyal faaliyetlere önem veren Beypazarı Belediyesi bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Dr. Özer Kasap’ın öncülüğünde Beypazarı Belediyesi ilçede tarihi ve ibadet yerleri yapma yönünde çeşitli faaliyetler yürütürken, her vatandaşının ihtiyaçlarına ayrı ayrı cevap vermeye çalışıyor.

BELEDİYE İLÇEYE YENİ BİR MESCİT KAZANDIRDI

Başkan Dr. Özer Kasap’ın öncülüğünde Beypazarı Belediyesi, mesire alanı Hıdırlık tepesinde mescit oluşturdu. Belediyeden yapılan açıklama doğrultusunda, vatandaşların talebi üzerine Hıdırlık tepesine mescit yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, sosyal belediyecilik anlamında vatandaştan gelen talepleri değerlendirme kapsamında Hıdırlık tepesinde mescit oluşturduklarını ifade etti.

ERKEK VE KADINLAR AYRI AYRI NAMAZ KILABİLİYOR

Önemli bir eksikliği giderdiklerini belirten Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, Ankara’nın Beypazarı ilçesinin mesire alanı olarak Hıdırlık tepesine yeni bir mescit yapılmasına ilişkin şu açıklamaları yaptı:

"Vatandaşlarımızın ibadetlerini huzur içinde yapabilecekleri bir alan oluşturmak amacıyla çalışmamızı tamamladık. Erkek ve kadınlar olarak ayrı ayrı namaz kılınabilecek ortamı, yani mescidi halkın hizmetine sunduk." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER