Beypazarı Belediyesi ilçedeki restoran işletmecileriyle bir araya geldi

Beypazarı Belediyesi ilçe turizmine katkıda bulunak amacıyla çeşitli faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye bu kapsamda çeşitli işletmelerle bir araya geliyor.

Beypazarı Belediyesi ilçedeki restoran işletmecileriyle bir araya geldi

Sosyal, kültürel ve turizm amaçlı faaliyetlere ara vermeden devam eden Beypazarı Belediyesi, bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Dr. Özer Kasap’ın öncülüğünde Beypazarı Belediyesi ilçeyi daha cazip gösterecek ve turizmini tanıtmaya yönelik faaliyetler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, ilçenin turizmini tanıtmak ve Beypazarı’nı daha cazip gösterme çalışmaları adına ilçede faaliyet gösteren ve yöresel lezzet alanında hizmet veren restoran işletmecileriyle bir araya geldi.

BAŞKAN KASAP RESTORAN İŞLETMECİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Beypazarı Belediyesi ilçedeki restoran işletmecileriyle bir araya geldi

Beypazarı Halk Evi’nde ilçede hizmet veren restoran işletmecileriyle bir araya gelen Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, işletmecilerle bir toplantı yaptı. Toplantıda Başkan Kasap restoran işletmecilerinin sorunlarını dinleyerek, ilçenin turizmini canlandırmaya yönelik çalışma ve projeler üzerinde istişarelerde bulundu.

Beypazarı Belediyesi de Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap’ın, ilçede yöresel lezzet alanında hizmet veren restoran işletmecileriyle Beypazarı Halk Evi’nde bir araya gelerek, ilçe turizmini canlandırmaya yönelik yaptığı toplantıyı fotoğraflarla birlikte sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Belediyenin paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:

“İlçemizde yöresel lezzet alanında hizmet veren restoran işletmecileriyle gerçekleştirilen toplantıda, Beypazarı turizmine katkı sağlamak ve ilçemizin cazibesini artırmak için verimli istişarelerde bulunuldu.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER