Beypazarı Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor

Beypazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Beypazarı Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor

Ankara'da vatandaşların son dönemde sıklıkla şikayet ettiği konularda biri olan sinek ve böcek sorunu ardından belediyeler konuyla alakalı çalışmalar gerçekleştiriyor.

Sıcaklıkların artması nedeniyle sinek ve böcek popülasyonunda da artış yaşandı. Sinek ve böcek popülasyonları artarken özellikle park ve bahçelere giden vatandaşlar da bu durumdan şikayet etmeye başladı. Vatandaşların yaşanan sinek ve böcek problemine ise belediyeler ilaçlama yaparak çözüm buluyor. Bir sorun haline gelen sinek ve böcekler için vatandaşlar ilaçlama talep ederken, belediyeler de bu talep karşısında çalışmalar gerçekleştiriyor.

EKİPLER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde sinek ve böceklere karşı ilaçlama çalışmaları yapıldığı bildirildi. Daha önce de yapılan ilaçlama çalışmalarının devam ettiği bilgisi paylaşıldı. Beypazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu sayede sinek ve böcek problemi en aza indiriliyor.

Beypazarı Belediyesi, eski adı Twitter olan X hesabı üzerinden paylaşım yaparak ilaçlama çalışmalarının yapıldığını belirtti. Beypazarı Belediyesi'nin paylaşımında, "Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor" ifadeleri yer aldı.

Beypazarı Belediyesi ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor

İlçe halkı ise sinek ve böcek sorunu için belediyenin ilaçlama çalışmasından memnuniyet duyduğunu belirtti. Ekipler, ilçedeki ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER