Beypazarı Belediyesi ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlarına yardım ediyor

Beypazarı Belediyesi, vatandaşlarına yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Hizmetler kapsamında belediye ekiplerinin çalışmalarıyla vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olunuyor.

Beypazarı Belediyesi ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlarına yardım ediyor

Beypazarı Belediyesi, kültürel ve sosyal faaliyetlerine devam ederken, halkının ihtiyaçlarını da takip ediyor. Belediye başkanı Özer Kasap’ın öncülüğünde, ilçe halkının huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşaması için belediye çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Yardım Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok yerinde ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayarak onlara destek oluyorlar.

Beypazarı Belediyesi ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlarına yardım ediyor

HİZMET AYAKLARINA GELİYOR

Beypazarı Belediyesinin sosyal yardım ekipleri, ilçenin birçok yerinde, gerçekleştirilen hizmetler kapsamında ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşların evlerine gidip, temizlik, bulaşık ve etrafın toparlanması gibi işlerde zorluk yaşayan vatandaşlara yardımcı olarak ilgili işlemleri gerçekleştiriyorlar.

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, ilçenin birçok yerinde, ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşların evlerine giderek, temizlik, bulaşık ve etrafın toparlanması gibi ihtiyaçlarını karşılamalarını fotoğraflarla birlikte sosyal medya hesapları üzerinden de duyurdu. Beypazarı Belediyesinin, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumda olan vatandaşların evlerine giderek, temizlik, bulaşık ve etrafı toparlama gibi işlerine destek olmasını içeren paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:

"Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ihtiyaçlarını tek başlarına karşılayamayan vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyor."

SONRAKİ HABER