Beypazarı Belediyesi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlara destek oluyor

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlara yardım ediyor.

Beypazarı Belediyesi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlara destek oluyor

Beypazarı Belediyesi, vatandaşlar için çeşitli çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Hizmetler kapsamında ihtiyaçlarını tek başına karşılayamayanların evlerine gidiliyor ve ev işlerinde yardımcı olunuyor.

Beypazarı Belediyesi, vatandaşlarına yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Hizmetler kapsamında belediye ekiplerinin çalışmalarıyla vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olunuyor. Beypazarı Belediyesi, kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanında halkının yanında da olmaya devam ediyor.

"DAHA FAZLA KİŞİYE ULAŞARAK DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA RUHUNU GÜÇLENDİRİYORUZ"

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok yerinde ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşların yanında oluyor. Ekipler, hizmetler kapsamında ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşların evlerine gidip, temizlik, bulaşık gibi ev işlerinde zorluk yaşayan vatandaşlara yardım ediyor.

Beypazarı Belediyesi, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ihtiyaçlarını tek başına karşılayamayan vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyor. Her gün daha fazla kişiye ulaşarak dayanışma ve yardımlaşma ruhunu güçlendiriyoruz."

Beypazarı Belediyesi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlara destek oluyor

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmesi ise büyük beğeni topluyor. İhiyaç sahibi insanlar, yapılan yardım karşısında çok mutlu olduklarını belirterek, belediye ekiplerine teşekkür ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER