Beypazarı Belediyesi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlara desteğini sürdürüyor

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor. İhtiyaç doğrultusunda, ekiplerle destek veriliyor.

Beypazarı Belediyesi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlara desteğini sürdürüyor

Beypazarı Belediyesi, vatandaşlarına yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Belediye ekipleri, yardıma ihtiyaçları olan vatandaşları tespit ederek, destek veriyor.

Beypazarı Belediyesi, kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanında halkının yanında da olmaya devam ediyor. Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk yaşayan vatandaşlara yardım ediyor. Beypazarı Belediyesi, vatandaşlar için çeşitli çalışmalar gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Hizmetler kapsamında ihtiyaçlarını tek başına karşılayamayan vatandaşların evlerine gidiliyor ve ev işlerinde yardımcı olunuyor. Hizmetler kapsamında belediye ekiplerinin çalışmalarıyla vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamalarına yönelik çalışmalar yapılıyor.

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin birçok yerinde ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlara yalnız olmadıklarını hissettiriyor. Çalışmaları ile ön plana çıkan Beypazarı Belediyesi ekipleri, hizmetler kapsamında ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşların evlerine gidip, temizlik, bulaşık gibi ev işlerinde zorluk yaşayan vatandaşların yanında oluyor.

"SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİMİZ YARDIM ETMEYE DEVAM EDİYOR"

Beypazarı Belediyesi, ekiplerin hizmet kapsamında çalıştığı anları X hesabı üzerinden paylaşarak vatandaşlara yardım ettiğini ifade etti. Belediyenin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ihtiyaçlarını tek başına karşılayamayan vatandaşlarımıza yardım etmeye devam ediyor.

Beypazarı Belediyesi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlara desteğini sürdürüyor

İhtiyaç sahibi kişilere verilen destek ise vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor ve takdir ediliyor. Vatandaşlar ise belediyenin kendilerine destek vermesinden mutluluk duyduklarını belirtiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER