Beypazarı Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara ihtiyaç yardımı yapıyor

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde maddi imkansızlıklar ile boğuşan bireylere sosyal destekler sürüyor. Yapılan yardımlar ile vatandaşların günlük hayatlarına sorunsuz bir şekilde devam etmesi amaçlanıyor.

İlçenin tüm kesimindeki vatandaşların kalkınmalarını ve refah seviyelerini daha iyi konuma getirmek için çalışan Beypazarı Belediyesi, sosyal anlamda da önemli adımlar atıyor. Vatandaşlara aşevi hizmeti veren, durumu olmayanların ekipler haline evine gidip temizlik yapan Beypazarı Belediyesi önemli bir yardımda daha bulunuyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ta önceki demeçlerinde sosyal belediyecilik kavramını benimseyen bir hizmet anlayışına sahip olacaklarını belirtmişti. Çalışmalarını bu doğrultuda şekillendiren belediye ekiplerinin son olarak tespit edilen vatandaşlara eşya yardımında bulunduğu öğrenildi. Sıkıntılar yaşayan ihtiyaç sahibi bireyleri tespit eden ve onların ihtiyaçlarına göre eşya yardımı yapan ekipler eşyaları bizzat evlere götürüyor.

Beypazarı Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara ihtiyaç yardımı yapıyor

“SİZİN İÇİN FAZLA OLAN EŞYALAR…”

Vatandaşların fazla eşyalarını değerlendiren ve onları yardıma muhtaç ailelere teslim eden Beypazarı Belediyesi önemli bir köprü vazifesi kuruyor. Konu ile ilgili belediye tarafından yapılan paylaşımda ise “Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ihtiyaç sahibi ailelere eşya yardımı ulaştırarak destek olmaya devam ediyor. Sizin için fazla olan eşyalar, başka insanların ihtiyacını karşılayabilir” denilerek yardımsever vatandaşlara çağrıda bulunuldu.

Bu yardımlardan yararlanmak ya da birilerinin sıkıntılarını gidermek isteyenler gerekli bilgileri 0312 762 25 10 (154) ve 0541 562 7125 telefon numaraları üzerinden alıyor. Bu hizmet ile ilçedeki tüm eşya sıkıntısı çeken vatandaşların sorununun çözüme kavuşturulması amaçlanıyor.

SONRAKİ HABER