Beypazarı Belediyesi Engelsiz Atölyesi'nde engeller aşılıyor

Beypazarı Belediyesi 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Engelsiz Atölyesi'nde bir dizi etkinlik düzenledi. Beypazarı'nda engeller bir bir aşılmaya devam ederken öğrenciler de atölyedeki eğitimlerini sürdürüyor.

Beypazarı Belediyesi Engelsiz Atölyesi'nde engeller aşılıyor

Ülkemizde 10 - 16 Mayıs tarihleri arası Engelliler Haftası olarak kutlanıyor. Engelliler haftası kapsamında belediyeler tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenirken bu etkinliklere olan ilgi de devam ediyor. Beypazarı Belediyesi bünyesinde kurulan Engelsiz Atölyesi de düzenlediği etkinliklerle engelleri aşmaya çalışıyor.

Beypazarı Belediyesi Engelsiz Atölyesi'nde engeller aşılırken Eğitmen Gülsüm Topal rehberliğinde sınıf ve atölyelerde bir araya gelen 10 engelli, el sanatı eserleriyle rehabilite oluyor.

BEYPAZARI'NDA ENGELSİZ ATÖLYESİ İLE ENGELLER AŞILIYOR

Beypazarı Belediyesi Engelsiz Atölyesi'nde görev yapan Eğitmen Gülsüm Topal, yaptığı açıklamada engelli kursiyerlerin kabiliyet ve yetenekleri ile el becerilerine göre farklı etkinliklere katıldığını, sosyalleşme imkanı da yakaladıklarını aktardı. Onlarla gurur duyduklarını aktaran eğitmen Topal, her gün yeni bir etkinliğe imza atıldığını da ifade etti.

Beypazarı Belediyesi Engelsiz Atölyesi'nde engeller aşılıyor

Atölyede eğitim alan Mehmet Ünlü, atölyede farklı el sanatlarını öğrendiğini, rölyefte ilerlediğini belirterek eserlerinin festivaller ve fuarlarda sergilendiğini, satışından gelir de elde edebildiklerini söyledi. Mehmet Sancak, resim kursuna yoğunlaştığını, doğa manzarası çalıştığını belirtti.

Beypazarı Belediyesi Engelsiz Atölyesi'nde engeller aşılıyor - Resim : 2

Kübra Aslanoğlu ise kağıt çanta ve ıhlamur baskı sanatında ustalaşmak istediğini belirtirken Yiğit Dumlupınar da kursların kendisine çok iyi geldiğini ifade etti. Beypazarı Belediyesi Engelsiz Atölyesi'ne kayıt yaptırmak için belediyenin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER