Beypazarı Belediyesi ekipleri ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini temizliyor

Günümüzde fiziki durumu el vermediği ya da yaşadığı imkansızlıklardan dolayı çok sayıda vatandaş ev bakımını bile gerçekleştiremiyor. Bu kişileri tespit eden belediye ekipleri ise evlerde gerekli işlemleri hızlıca gerçekleştiriyor.

Beypazarı ilçesinde maddi sıkıntılar yaşayan muhtaç aile ve bireylere yönelik çalışmalar sürüyor. Bu konuda yapılan son hizmete dair Beypazarı Belediyesi tarafından yeni bir paylaşım yapıldı.

Konu ile ilgili yapılan bilgilendirmede ilçede devam eden sosyal yardım hizmetine yer verildi. Beypazarı Belediyesi vatandaşlarına yönelik yaptığı bilgilendirmede ilçede ihtiyaç sahiplerinin bulunup evlerinde detaylı bir temizlik yapıldığı ifade edildi.

Beypazarı Belediyesi ekipleri ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini temizliyor

EVLER PIRIL PIRIL OLUYOR

Beypazarı Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olarak, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerini tespit ederek temizlik hizmetleri sunuyoruz. Sizlerin yanınızdayız ve her zaman destek olmaya hazırız” denildi.

Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'da gerek seçim öncesi dönemde gerek seçim sonrasında sosyal anlamda da önemli işler yapacağını ve ihtiyaç sahibi ilçe vatandaşlarının yanlarında olacaklarını dile getirmişti.

Belediye yönetimi tarafından ev temizliği hizmetine önem verildiği biliniyor. Vatandaşların hasta olmaması ve sağlıklı ortamda hayatlarına devam etmesi açısından kişisel ve çevre temizliği büyük önem taşıyor. Beypazarı Belediyesi tarafından başlatılan bu hizmetin ilerleyen yıllarda da aynı şekilde devam edecği ifade ediliyor.

SONRAKİ HABER