Beypazarı Belediyesi çölyak hastalarına Taş Mektep ile destek oluyor

Beypazarı Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren Tarihi Taş Mektep lokantası ile çölyak hastalarına yardımcı oluyor. Belediye lokantadaki bazı ürünleri çölyak hastaları için yeniden düzenledi.

Beypazarı Belediyesi çölyak hastalarına Taş Mektep ile destek oluyor

Sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veren Beypazarı Belediyesi bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Dr. Özer Kasap’ın öncülüğünde Beypazarı Belediyesi ilçede daha adil ve huzurlu bir ortam yaratılması adına çeşitli faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda Beypazarı Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren Taş Mektep’te bundan böyle bazı ürünlerin çölyak hastaları için yeniden düzenlendiğini açıkladı.

Beypazarı Belediyesi sosyal ve kültürel faaliyetleri kadar vatandaşlarının ihtiyaçlarına da destek olmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile bundan böyle, çölyak hastalarına, ilçede hizmet veren Taş Mektep lokantasından glütensiz ürünleri uygun şekilde satın alma hizmeti sunmaya başladı.

RAF ÖMRÜ UZUN VE KISA ÜRÜNLERE YENİ UYGULAMA

Beypazarı Belediyesi çölyak hastalarına Taş Mektep ile destek oluyor

Buna göre çölyak hastaları Taş Mektep’ten raf ömrü uzun olan ürünleri hazır olarak anında, raf ömrü kısa olan ürünleri de sipariş ile temin edebilecekler.

Belediyenin, çölyak hastaları için Taş Mektep’te yeniden düzenlenen ürünlerle ilgili yaptığı videolu paylaşımında, çölyak hastası vatandaşlar da katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken bu tür projelerin devamını talep ettiler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER